Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.

ΒΙ.ΠΕ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εταιρία

ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Κλάδος

Τρόφιμα

Έτος ίδρυσης

1996

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

www.VerginaBeer.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η «ζύμωση» μιας επανάστασης στην ελληνική μπύρα

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Γεννήθηκε, όμως, πολλά χρόνια πριναπό την αγάπη του εμπνευστή της για την Ελλάδα. Η ζύμωση για να δημιουργηθεί η μπύρα Βεργίνα ξεκίνησε στην ψυχή του Δημήτρη Πολιτόπουλου, που αποφάσισε να επενδύσει όλη του τη γνώση, τη δημιουργικότητα αλλά και την περιουσία στη χώρα του, στον τόπο του. Γιατί, ως πολίτης του κόσμου, ο ίδιοςδε δεχόταν μια χώρα σαν την Ελλάδα να μην έχει τη δική της ταυτότητα στη μπύρα.

«Μια χώρα δεν μπορεί να θεωρείται σοβαρή εάν δεν διαθέτει έστω μία δική της μπύρα...» - Φρανκ Ζάππα

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Ελλάδα δε διέθετε ούτε μία, 100%, γνήσια ελληνική μπύρα με ελληνικό όνομα,αλλά περιοριζόταν στην παραγωγή ξενόγλωσσων σημάτων από τιςπολυεθνικές του κλάδου. Η νέα, τότε, μπύρα «Βεργίνα»ήταν ένα προϊόν από μια ελληνική εταιρεία, από ελληνικές πρώτες ύλες κιαπό ελληνικά χέρια! Και το καλύτερο από όλα; Ήταν και παραμένει μια εξαιρετική μπύρα, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες στον κόσμο!Η αποδοχή ήταν απρόσμενα εγκάρδια, όπου κι αν προσφερόταν, από τα beach bars της Αυστραλίας έωςgourmet εστιατόρια των ΗΠΑ! Στην ίδια την Ελλάδα, όμως, αυτή η ιδέα ήρθε να ταράξει τα νερά μιας παγιωμένης κατάστασηςαπόλυτα ελεγχόμενης από τις ξένες πολυεθνικές. Έτσι, ξεκίνησε ένας πολύχρονος και άνισος αγώνας,που τελικά μας δικαίωσε και έγινε έμπνευση για πολλές μικρές, ανεξάρτητες ελληνικές ζυθοποιίες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Σήμερα, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης απασχολεί περισσότερους από 125 ανθρώπους στις εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώέχουν μετεξελιχθεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης διαφόρων τύπων μπύρας, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις (FSCC 22000 από την TUV Hellas καιAgro 2.1,2.2 από την QMS).

Παρακολουθώντας και προλαβαίνοντας τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς μπύρας, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης έχει δημιουργήσειμια εκτενή γκάμα από specialty beers, όπως η «Βεργίνα Red», η «Βεργίνα Πορφύρα», «Βεργίνα Weiss» και η «Βεργίνα XXX Black», ενώ μια νέα γενιά από εποχικές και specialty μπύρες θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομαστην ελληνική και ξένη αγορά.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.