Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

MAGE HOTELS & RESORTS

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2

Εταιρία

MAGE HOTELS & RESORTS

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

https://www.magehotels.com/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Mage Hotels & Resorts: Απολαύστε το πάθος μας για τη φιλοξενία!

Το πάθος μας για την Ελλάδα, για την Αθήνα, για την Κρήτη για την εστίαση, για τον τουρισμό για τον άνθρωπο!

Μία εταιρεία με ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της, οι αδελφοί Πετρογιάννη, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης, στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αλλά η ιστορία της ζωής τους ξεκινάει την δεκαετία του ‘60 από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου!

Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts αυτή τη στιγμή αριθμεί 3 ξενοδοχεία, το Athens Tiare 4 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας, το Melrose 4 αστέρων και το νέο 5 αστέρων resort, με το όνομα Nautilux στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το πάθος μας είναι να δημιουργούμε "αξέχαστες εμπειρίες" στους επισκέπτες μας.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι μαγικό ή κάτι άπιαστο. Σημαίνει ότι διαχειριζόμαστε κάθε στιγμή, από τις πολύ απλές καθημερινές λειτουργίες μέχρι ένα προσωποποιημένο event, φροντίζοντας τα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με στόχο την τελειότητα.

Τίποτα δεν είναι μοναδικό από μόνο του. Εμείς το κάνουμε μοναδικό, οι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι που εργάζονται ή συνεργάζονται με τη Mage είναι όλοι τους εξαιρετικοί επαγγελματίες, επικεντρωμένοι στην ποιότητα και την αυθεντικότητα.

Πλήρως εκπαιδευμένοι με επίκεντρο τον επισκέπτη και τις ανάγκες του!

Η έμφαση στην άριστη ποιοτική εξυπηρέτηση ήταν και είναι πάντα το ζητούμενό μας. Με λίγα λόγια, όλες μας οι δυνάμεις είναι επικεντρωμένες στο να δημιουργήσουμε μία συνολική εμπειρία που φαίνεται εξαιρετική στον επισκέπτη μας και έτσι αισθάνεται ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη στο brand Mage.

Αγκαλιάζουμε επίσης την καινοτομία και την τεχνολογία για να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών και επενδύουμε στην πλούσια γαστρονομική μας κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές με σύγχρονες τάσεις που ξεχωρίζουν για το υψηλό τους επίπεδο, ακολουθώντας παράλληλα πρότυπα βιώσιμης και υπεύθυνης ανάπτυξης, στους προορισμούς όπου δραστηριοποιούμαστε.

Εάν πιστεύετε ότι η φιλοσοφία και το πάθος σας για την φιλοξενία συμβαδίζουν με τα δικά μας και έχετε το ιδανικό προφίλ υποψηφίου, με χαρά θα εξετάσουμε το βιογραφικό σας για τις διαθέσιμες θέσεις στην εταιρία μας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.