Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

COSMOS ALUMINIUM A.E

8 ο ΧΛΜ. E.O. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ

Εταιρία

COSMOS ALUMINIUM A.E

Κλάδος

Βιομηχανίες

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.etem.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η ΕΤΕΜ είναι μία πρωτοπόρα εταιρεία διέλασης αλουμινίου που κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ΕΤΕΜ, που ιδρύθηκε το 1971, είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ολοκληρωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στην Ελλάδα.

Με δύο εγκαταστάσεις παραγωγής, στην Αθήνα (Ελλάδα) και στη Σόφια (Βουλγαρία), και ετήσια δυναμικότητα που υπερβαίνει τους 40.000 τόνους, η ΕΤΕΜ εγγυάται συνεχή και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες μας. Με συνεχείς καινοτομίες και επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και προσωπικό, η ΕΤΕΜ είναι μία διεθνής εταιρεία με εξαγωγές που υπερβαίνουν το 70% της παραγωγικής δυναμικότητάς της και παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες.

Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 40 χρόνια, και στους δύο τομείς όπου έχουμε παρουσία, στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές, δεσμευόμαστε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και δημιουργούμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και τη συνέπεια.
Η ΕΤΕΜ κατέχει μία ισχυρή θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη σε νέες χώρες και αγορές. Με αποτελεσματικές δομές και προσωπικό υψηλών προσόντων, εκπληρώνουμε το στρατηγικό μας στόχο που αφορά την κατανόηση και την ικανοποίηση των αναγκών κάθε αγοράς καθώς και τη διευκόλυνση των πελατών μας ώστε να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.

Οι άνθρωποί μας προσφέρουν πολυάριθμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, από την εκπαίδευση και την τεχνική υποστήριξη κατασκευαστών και εγκαταστατών κουφωμάτων παραθύρων και θυρών μέχρι την πλήρη υποστήριξη του έργου καθ' όλο τον κύκλο του έργου. Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα, βοηθάμε τον ενδιαφερόμενο φορέα, το άτομο, τον επενδυτή ή το σχεδιαστή να επιλέξει το καλύτερο προϊόν ή την κατάλληλη λύση για τις απαιτήσεις του, διευκολύνουμε τον αρχιτέκτονα ή το μηχανικό να ορίσει τις προδιαγραφές του έργου και μπορούμε, επίσης, να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη ή εκπαίδευση στον κατασκευαστή και στον εγκαταστάτη των προϊόντων ΕΤΕΜ.

Στην ΕΤΕΜ, στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων που βοηθούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας στο περιβάλλον της κατοικίας, του επαγγελματικού χώρου ή της εργασίας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.