Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 179

Εταιρία

ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Κλάδος

Νομικές

Έτος ίδρυσης

1984

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://charaktiniotis.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Δικηγορική Εταιρία “Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Χαρακτινιώτη και τη Φωτεινή Παπαστεφανάτου και λειτουργεί από το 1984 στην Αθήνα. Με περισσότερα από 35 χρόνια ουσιαστικής παρουσίας στον χώρο της συμβουλευτικής δικηγορίας και της δικαστικής πρακτικής, η Δικηγορική Εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες, τόσο στη δικαστική εκπροσώπηση, όσο και στη συμβουλευτική υποστήριξη σε ιδιώτες, σε ελληνικές και αλλοδαπές εταιρίες, σε τράπεζες, πιστωτικά ιδρύματα και σε οργανισμούς.

Η Δικηγορική μας Εταιρία εξειδικεύεται στην παροχή νομικών υπηρεσιών καλύπτοντας τους ακόλουθους τομείς του Δικαίου:
Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών, Εμπορικό Δίκαιο, Αστικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο Συμβάσεων, Real Estate – Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, Δίκαιο Δημόσιων Συμβάσεων, Διαγωνισμοί, Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο.

Διακριτή δραστηριότητα της εταιρίας είναι η δικαστική επιδίωξη ανάκτησης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων τραπεζών, οργανισμών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Οι δικηγόροι και συνεργάτες της εταιρίας, διαθέτουν άριστη νομική κατάρτιση και εξειδικευμένη επαγγελματική εμπειρία, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Η τήρηση της εμπιστευτικότητας, η ασφαλής διαφύλαξη των στοιχείων πελατών και οφειλετών, η τήρηση χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των ενεργειών και η αποτελεσματικότητα αποτελούν γνώμονα της εργασίας μας.

Η εταιρία έχει αναπτύξει ευρύτατο δίκτυο επιλεγμένων δικηγορικών γραφείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας τη δυνατότητα άμεσου και αξιόπιστου χειρισμού υποθέσεων ενώπιον οποιουδήποτε Δικαστηρίου και Αρχής, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Η Δικηγορική Εταιρία “I. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” είναι αποκλειστικό μέλος στην Ελλάδα του διεθνούς δικτύου δικηγορικών γραφείων “LAWLINK”. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας διατηρούμε μόνιμη συνεργασία με διεθνή δικηγορικά γραφεία και εταιρίες.

Μεταξύ των πελατών της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η ALPHA BANK, η EUROBANK, η INTRUM, η POSTCREDIT, η VOLKSWAGEN BANK, η QUALCO, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η EUROBANK FPS, η QQUANT, η PQH, η FORTHNET-NOVA, η DIXONS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων – Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή), η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ, το ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, το Ελληνικό Δημόσιο, Δημόσιοι Οργανισμοί, νοσοκομεία, ιδρύματα, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και μεγάλος αριθμός εμπορικών, βιομηχανικών, κατασκευαστικών, τεχνικών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

0 Αγγελίες της εταιρίας ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.