Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

PLAISIO COMPUTERS

ΘΕΣΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

Εταιρία

PLAISIO COMPUTERS

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.plaisio.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Από το 1969 και για 48 συναπτά έτη, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ. μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο leader στην ελληνική αγορά με διεθνείς διακρίσεις.

Το Πλαίσιο καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε είδη τεχνολογίας, διατηρώντας το μικρότερο δίκτυο καταστημάτων απ’ όλες τις εταιρείες του κλάδου. Πέραν των 23 φυσικών του καταστημάτων, το Πλαίσιο έχει ένα βραβευμένο e-shop -το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα- με περισσότερους από 100.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, είναι το Νο1 brand στα social media, διαθέτει το πιο εξελιγμένο B2B τμήμα με περισσότερες από 160.000 εταιρίες-πελάτες το χρόνο, αλλά και τμήμα Direct Sales που εξυπηρετεί παραπάνω από 14.000 κλήσεις την ημέρα.

Το πάθος μας για την γνώση και την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντας μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Μεγάλη μας τιμή είναι ότι βρεθήκαμε στις «Most Admired Companies» του Fortune Greece, στους top 10 των «Πιο Ελκυστικών Εργοδοτών» και διακριθήκαμε ως «Best Working Place» για το 2017.

Παραμένουμε μέχρι σήμερα, μία εκ των μεγαλύτερων αμιγώς ελληνικών επιχειρήσεων με 1.221 εργαζομένους και τζίρο εκατομμυρίων ευρώ. Παρ’ όλ’ αυτά, βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, φροντίζοντας παράλληλα τους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι προτεραιότητα και παραμένουν στον πυρήνα του επεξεργαστή μας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.