Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ELTRAK

ΘΗΒΑΪΔΟΣ 15 Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ

Εταιρία

ELTRAK

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Έτος ίδρυσης

1982

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.eltrak.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελείται από 4 εταιρείες: την ΕΛΤΡΑΚ, την ΕΛΑΣΤΡΑΚ, την ΕΛΤΡΕΚΚΑ και την ΕΛΤΡΑΚ Βουλγαρίας.  Η ΕΛΤΡΑΚ ιδρύθηκε το 1982 ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν πολλαπλό διανομέα από πρωτοπόρες εταιρείες, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Η ΕΛΤΡΑΚ είναι υπεύθυνη για την πλήρη γκάμα των μηχανημάτων Caterpillar,  τημεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία αυτού του τύπου (χωματουργικά μηχανήματα, ανυψωτικά μηχανήματα, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγηκαι ναυτιλιακές μηχανές) και έχει αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να παρέχει την απαραίτητη after-sales υποστήριξη και να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν σε ανταλλακτικά για τα χωματουργικά μηχανήματα, τις γεννήτριες (Η/Ζ), τα ανυψωτικα μηχανήματα και τα ναυτιλιακά.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ  διανέμει τα ελαστικά BRIDGESTONE καθώς και τις μάρκες ελαστικών FIRESTONE και DAYTON στην Ελλάδα. Η BRIDGESTONE αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ είναι  η μεγαλύτερη προμηθεύτρια σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Ελλάδα για την αγορά aftermarket με προιόντα, όπως Ferodo, Brembo, Champion, Kayaba, Delphi, Sachs και Valeo, άλλα και πολλά ακόμη.

Η ΕΛΤΡΑΚ με συστήματα on-line και μοντέρνες εγκαταστάσεις σκοπό έχει να προσφέρει το καλύτερο επιπέδο υπηρεσιών αλλά και να είναι καινοτόμος στην αγορά. Το πολυτιμότερο, όμως,  κεφάλαιο της ΕΛΤΡΑΚ είναι οι άνθρωποί της. Πεπειραμένοι, εκπαιδευμένοι και δραστήριοι επαγγελματίες, που εκπαιδεύονται συνεχώς για να συμβαδίζουν με τις εξέλιξεις στον τομέα τους και να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της εταιρείας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.