Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

THOMAIDIS LOGISTICS HELLAS Α.Ε

Λόφος Κυρίλλου

Εταιρία

THOMAIDIS LOGISTICS HELLAS Α.Ε

Κλάδος

Μεταφορές-Διανομές

Ιστοσελίδα

https://www.thomaidis-logistics.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

O Όμιλος εταιριών Θωμαίδης δραστηριοποιείται επι 30 έτη στον κλάδο των Διεθνών και Εθνικών μεταφορών. Μέσω της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας που κατέχει, του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και του σύγχρονου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων της παρέχει πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και logistics.

Η εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις στα παρακάτω σημεία:

Logistic Center Αθηνών(Ασπρόπυργος) / 7500m2

Logistic CenterΘεσσαλονίκης(Καλοχώρι) / 2000 m2

Logistic Center Γερμανία (Φρανκφούρτη) / 2500m2

Logistic Center Ιταλία (Βενετία) / 1000m2

Οι υπηρεσίες που ενδεικτικά παρέχει η εταιρία είναι:

 • Μεταφορές ευπαθών προιόντων και τροφίμων
 • Μεταφορά φαρμάκων
 • Μεταφορές προιόντων υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης αξίας
 • Ειδικές μεταφορές
 • Μεταφορές ADR/αποβλήτων
 • Αεροπορικές μεταφορές
 • Συνδυασμένες μεταφορές (οδικό-σιδηροδρομικό-θαλάσσιες)
 • Αποθηκεύσεις
 • Διανομές
 • Ανασυσκευασίες
 • Ferry booking γραμμή Αδριατικής

Για όλους εμάς στον όμιλο Θωμαίδη κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Προσπαθούμε συνεχώς μέσω των συστημάτων μας, των εσωτερικών ελέγχων και των αξιολογήσεων να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Επενδύουμε στην άριστη επικοινωνία, την έγκαιρη & έγκυρη ροή πληροφοριών προς τους πελάτες μας.‘’Πείτε τι κάνετε και κάνετε ό,τι λέτε‘’είναι αυτό που εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να βρισκόμαστε πάντα ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου μας τηρώντας την δέσμευση προς τους πελάτες μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εξέλιξη των συστημάτων μας και η προσπάθεια εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός , προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες του επιδιώκοντας να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις.

Ειλικρίνεια και Ηθική

Δεσμευόμαστε για την εφαρμογή των υψηλοτέρων προτύπων ηθικής συμπεριφοράς και ακεραιότητας κατά την άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας και απαιτούμε από την ομάδα μας ειλικρίνεια, διαφάνεια, ακεραιότητα και διατήρηση της εμπιστευτικότητας.

Ανοικτή επικοινωνία

Είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε τις πληροφορίες, τις γνώσεις και την εμπειρία μας με όλους τους συνεργάτες μας. Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή όλοι, μπορούμε να είμαστε μαθητές, μέντορες, εκπαιδευτικοί ή σύμβουλοι.

Προσωπική πρωτοβουλία

Ενθαρρύνουμε στους εργαζομένους μας το αίσθημα της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης, της κριτικής ικανότητας, την λήψη αποφάσεων πάντοτε με σεβασμό στις ηθικές αξίες και τα συναλλακτικά ήθη.

Συνεχείς Βελτίωση

Στοχεύουμε πάντα εμπρός με στόχο την βελτίωση. Προσπαθούμε να δημιουργούμε εργασιακό περιβάλλον ανοικτό στην μάθηση, την περιέργεια και την καινοτομία.

Εξυπηρέτηση πελατών

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με ακρίβεια, να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τις προσδοκίες τους με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Είμαστε ευέλικτοι και ανθρωποκεντρικοί.

Ομαδική δουλειά

Η σωστή στρατηγική απαιτεί διαφορετικά ταλέντα να συνεργαστούν σε μία ομάδα. Αντιλαμβανόμαστε ότι για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας, απαιτείται η συνεργασία και η αμοιβαία υποστήριξη όλης της ομάδας μας.

Διαθέτοντας έναν από τους πιο σύγχρονους και πληρέστερους ιδιόκτητους στόλους οχημάτων τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την αυστηρή συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς της ΕΕ. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μεταφοράς σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Για το σκοπό αυτό έχουμε επενδύσει σε οχήματα τελευταίας τεχνολογίας EURO 6 (αντιρρυπαντική τεχνολογία) που ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 3 έτη και σε μοντέρνα ψυκτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (Green tech)με ελάχιστη εκπομπή CO2 κρατώντας έτσι σε χαμηλά επίπεδα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας μας. Οι θάλαμοι των φορτηγών-ψυγείων είναι πιστοποιημένοι προδιαγραφών FRC συντήρηση, κατάψυξη και GDP για μεταφορά φαρμάκων.

Ο εταιρικός στόλος, αριθμεί τα 130 ιδιόκτητα οχήματα και περισσότερα από 400 τρέιλερ διαφόρων τύπων. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεταφορικού έργου και εγγυάται διαθεσιμότητα εξοπλισμού σε όλες τις χρονικές περιόδους ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Έχουμε συμβόλαια με αντιπροσωπίες στην Ευρώπη έτσι ώστε να υπάρχει 24/7 μηχανική κάλυψη των αναγκών του στόλου. Τα συστήματα πληροφορικής (GPS) που είναι εγκατεστημένα σε κάθε όχημα και το smartphone που παρέχεται στους οδηγούς μας επιτρέπουν την ακριβή ανταλλαγή των πληροφοριών που σχετίζονται με τη διαδρομή και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο της παρακολούθησης των συνθηκών μεταφοράς (ελεγχόμενη θερμοκρασία) και της αυτονομίας του οχήματος, την αναμενόμενη ώρα άφιξης, τις ώρες και το στυλ οδήγησης.

Είναι εύκολο να εντοπιστούν στους δρόμους της Γερμανίας και της όλης της Ευρώπης με το λογότυπο Gebr. Thomaidis GmbH.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.