Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

MAN HELLAS

Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 23

Εταιρία

MAN HELLAS

Κλάδος

Κλάδος Αυτοκινήτου

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.man-mn.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

MAN Truck & Bus –  Συνέπεια στις επιδόσεις.

H MAN Truck & Bus είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών οχημάτων διεθνώς, με εργοστάσια παραγωγής σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες καθώς και στη Νότιο Αφρική και Ινδία.Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει από φορτηγά οχήματα συνολικού βάρους από 7,49 έως 44 t, λεωφορεία μεταφοράς ατόμων και τουριστικά λεωφορεία, μέχρι και κινητήρες Diesel και αερίου.

Το portfolio προϊόντων μας:

Η MAN Truck & Bus παράγει και διαθέτει φορτηγά της επωνυμίας MAN, λεωφορεία των επωνυμιών MAN και NEOPLAN, καθώς και κινητήρες για την χρήση στους τομείς της ναυσιπλοΐας, σε οχήματα εντός και εκτός δρόμου καθώς και σε στατικές εφαρμογές.

Τα φορτηγά με το χαρακτηριστικό λιοντάρι αντιπροσωπεύουν την οικονομική και αξιόπιστη οδική μεταφορά αγαθών. Τα λεωφορεία μεταφοράς ατόμων των επωνυμιών MAN και NEOPLAN συμβάλλουν στην ομαλή και ασφαλή μεταφορά επιβατών - σε όλες τις ηπείρους.

Το φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε ένα διεθνές δίκτυο εξυπηρέτησης, ολοκληρώνει το portfolio μας. Κατά αυτό το τρόπο, συμβάλλουμε στις διαρκή βελτίωση των επιδόσεών μας στον τομέα μεταφορών και διαχείρισης διακίνησης εμπορευμάτων.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για αειφορία και περιβαλλοντική βιωσιμότητα έχουν αυξηθεί δραστικά. Η ΜΑΝ παρέχει στους πελάτες της την ευκαιρία, όχι μόνο να εξοικονομήσουν πόρους με τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να δράσουν βάσει των αρχών της αειφορίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η πείρα μας:

Η ποιότητα, η πρωτοποριακή τεχνολογία και η ανταπόκριση στις επιθυμίες των πελατών μας, αποτελούν εδώ και έναν αιώνα την βάση της επιτυχίας μας.

Η ιστορία μας

Η ιστορία της MAN
250 χρόνια ΜΑΝ
150 χρόνια Diesel
75 χρόνια NEOPLAN

Η βασικές μας αξίες: αξιοπιστία, καινοτομία, δυναμικότητα και ανοιχτή διαχείριση

Αξιοπιστία σημαίνει εκπλήρωση των προσδοκιών και τήρηση των υποσχέσεών μας. Πρωτοπορία σημαίνει νέες λύσεις χάρη στον πρωτότυπο, δημιουργικό και ικανό τρόπο σκέψης μας. Δυναμικότητα σημαίνει εντοπισμός των δυνατοτήτων και ευέλικτη διαχείριση με επίκεντρο την παροχή λύσεων. Ανοιχτή διαχείριση σημαίνει στενή συνεργασία μέσα στον όμιλο, ανταλλαγή νέων ιδεών και πληροφοριών - μια βασική προϋπόθεση για δυναμική δράση.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.