Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

COVERAMEA

Μελά Βασιλείου 1

Εταιρία

COVERAMEA

Κλάδος

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-Θεσμικοί Φορείς

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.coveramea.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ιδιωτικού Δικαίου, ειδικώς αναγνωρισμένο (ΦΕΚ 2393/Β’/2009), το οποίο φιλοξενεί και περιθάλπει άτομα με νοητική υστέρηση. Είναι πιστοποιημένος ως φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας (ΦΕΚ 836/Β’/2012 και ΦΕΚ 1479/Β’/2016). Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Χολαργό στην οδό Β. Μελά 1, Τ.Κ.15562 διαθέτει τρία συγκροτήματα κτιρίων συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τ.μ.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ, διοικείται με βάση το Καταστατικό του, το οποίο και επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε διαμορφούμενες συνθήκες.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ λειτουργεί, σύμφωνα με το καταστατικό του, έχει έδρα το Χολαργό Αττικής και είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο με βάση το Ν.Δ. 11/72 και την υπ. Αριθ. 3593/74 απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας (ΦΕΚ 1206 τ.β/16-11-74). Είναι, επιπλέον, αναγνωρισμένο Κέντρο Προστασίας Παιδιών με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με την 10620/11-09-90 απόφαση της τότε Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής-Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας. Αυτή η νομική βάση συμπληρώνεται από το Π.Δ. 395/93 από τη στιγμή που θα δοθεί η άδεια λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ παρέχει περίθαλψη, επαγγελματική κατάρτιση, ψυχοκοινωνική στήριξη και κοινωνική ενσωμάτωση σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.

Ειδικότερα, ο σκοπός λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας είναι η παροχή υπηρεσιών παραμονής και διημέρευσης ατόμων που πάσχουν από νοητική υστέρηση. Στο σκοπό λειτουργίας περιλαμβάνεται επιπλέον και επαγγελματική κατάρτιση και ενημέρωση καθώς και η υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δραστηριότητα επομένως του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ συνδέεται άμεσα με τον καταστατικό χάρτη της Χώρας και το δημόσιο συμφέρον, δεδομένου πως ό,τι κάνουμε, στο πλαίσιο του καταστατικού μας έχει άμεση συνάφεια με το άρθρο 21 του Συντάγματος. Συμβάλλουμε, δηλαδή, στο δικαίωμα των ατόμων που έχουν αναπηρίες να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή της Χώρας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ δεν ασκεί επιχείρηση, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, σκοπός του είναι να παρέχει με κάθε νόμιμο τρόπο κάθε είδους βοήθεια, αρωγή, προστασία και συμπαράσταση σε παιδιά, άτομα όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που την έχουν ανάγκη.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.