Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

EUROCATERING ΑΕ

Νεραντζούλας 21, ΑΧΑΡΝΕΣ

Εταιρία

EUROCATERING ΑΕ

Κλάδος

Τρόφιμα

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

https://www.eurocateringsa.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Eurocatering ΑΕ είναι η ελληνική εταιρεία που απαντά καίρια, βιώσιμα και εγγυημένα στις σύγχρονες ανάγκες ανεφοδιασμού με φρέσκα οπωροκηπευτικά, σαλάτες και υγιεινά γεύματα. Για 18 χρόνια, υπηρετεί όλους τους κλάδους της αγροδιατροφικής αλυσίδας από τη σπορά ως τον τελικό καταναλωτή. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει τη διαλογή, την τυποποίηση και τη διάθεση οπωροκηπευτικών, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους συμβεβλημένους μαζί της καλλιεργητές.

Διαθέτει εγκαταστάσεις, με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, ανθρώπινο δυναμικό εκπαιδευμένο σε κάθε στάδιο παραγωγής και ένα εκτεταμένο δίκτυο συμβολαιακής γεωργίας επιλεγμένων και πιστοποιημένων καλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτό το οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας, η Eurocatering είναι σε θέση να εξασφαλίζει, κάθε μέρα, επί τέσσερις εποχές τον χρόνο, σε όλους τους πελάτες της τεράστια ποικιλία σε οπωροκηπευτικά - διαλεχτά και ολόφρεσκα, πάντα καλοπλυμμένα και ανάλογα με τις ανάγκες ζήτησης, ανάμικτα ή σκέτα, ολόκληρα ή κομμένα.
Όλα τα προϊόντα της Eurocatering παράγονται σύμφωνα με το σύστημα Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης και την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, πιστοποιημένο από την TUV HELLAS κατά EN ISO 9001: 2008 και EN ISO 22000:2005, σύμφωνα με τις αρχές HACCP (CODEX ALIMENTARIUS).

H εταιρία εξυπηρετεί τον κλάδο μαζικής εστίασης HO.RE.CA., τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης, αλλά και τοπικά καταστήματα ή πρατήρια οπωροκηπευτικών. Ανάμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εξέχουσα θέση έχει ο Φρεσκούλης που πρώτος σύστησε στην ελληνική αγορά, το 2004, τις ολόφρεσκες τυποποιημένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες για εύκολη και σωστή διατροφή.
Όραμα της Eurocatering είναι να φέρνει υγεία στο τραπέζι του κόσμου, αποτελώντας την πρώτη και καλύτερη πηγή οπωροκηπευτικών ανώτερης ποιότητας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με φρεσκάδα, ευρωστία, πάθος και ευελιξία.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην Eurocatering Πρόοδος σημαίνει Εμπιστοσύνη!

Το 2000, ξεκινήσαμε στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την εμπορία και τροφοδοσία σημείων λιανικής πώλησης, με ολόφρεσκα και διαλεχτά οπωροκηπευτικά. Πολύ γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και ανταποκριθήκαμε σε νέα αιτήματα και υψηλότερες απαιτήσεις.

Tο 2004, διευρύναμε τις σειρές των προϊόντων μας και συστήσαμε στο κοινό τις τυποποιημένες σαλάτες ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ. Γι’ αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής παραγωγικής δυναμικής και συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. στις Αχαρνές Αττικής. Με τα πιο προηγμένα μηχανήματα πλύσης, κοπής, αυτόματης συσκευασίας και συντήρησης ενισχύσαμε την παραγωγή και συνεχίσαμε.

Το 2008, εμπλουτίσαμε περαιτέρω τη γκάμα ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ, λανσάροντας στην ελληνική αγορά τη σαλάτα-γεύμα, έτοιμη για σερβίρισμα, τέλεια στη γεύση, ιδανική για την υγεία.

Το 2009, διευρύναμε τη δραστηριότητά της Eurocatering στη Βόρεια Ελλάδα με τη δημιουργία εταιρικών εγκαταστάσεων.

Tο 2012, ενισχύσαμε ακόμα περισσότερο το τμήμα logistics. Σήμερα, η Eurocatering διαθέτει ένα στόλο από 46 σύγχρονα φορτηγά-ψυγεία που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας και το τελευταίο στάδιο του ψυκτικού κύκλου που εφαρμόζει η εταιρεία, για να παραμένουν τα προϊόντα ολόφρεσκα, κρουστά και τρυφερά, μέχρι την παράδοση στα σημεία διάθεσης.

Το 2014, ο ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ έκλεισε δέκα χρόνια στην ελληνική αγορά. Στη Eurocatering το γιορτάσαμε με την ανανέωση της εικόνας και ταυτότητας της σειράς με νέες συσκευασίες, ιστότοπο και εμπορικό σήμα.

Το 2015, μεταφέραμε τις κεντρικές αποθήκες και τα διοικητικά γραφεία σε νέες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.200 τ.μ. στις Αχαρνές Αττικής, ακριβώς δίπλα από τη μονάδα παραγωγής.

Το 2017, επενδύσαμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του έργου μας. Αναβαθμίσαμε τη δυναμική της παραγωγής και το εργασιακό μας περιβάλλον, προσθέτοντας 4η γραμμή, αυτόματο διαμορφωτή κιβωτίων στο συσκευαστήριο, νέους ψυκτικούς θαλάμους, καθώς και εστιατόριο για το προσωπικό. Η επέκταση της μονάδας στις Αχαρνές Αττικής ξεπέρασε τα 600 τ.μ. αυξάνοντας την έκταση των εγκαταστάσεών μας.

3 Αγγελίες της εταιρίας EUROCATERING ΑΕ

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.