Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.

ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ, ΚΟΡΩΠΙ

Εταιρία

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.

Κλάδος

Τρόφιμα

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.karamolegos-bkr.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη. Ως οικογενειακή επιχείρηση, λειτούργησε έως το 1989, χρονιά κατά την οποία απέκτησε τη σημερινή νομική της μορφή: Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε

Έχοντας ως αξίες την ποιότητα, τη συνέπεια, την δημιουργικότητα, την υπευθυνότητα και το πάθος για πρόοδο & ανάπτυξη, δημιούργησε το 1999 το πρώτο ψωμί για τόστ με προζύμι. Την ίδια χρονιά η εταιρεία εισέρχεται στην παράλληλη αγορά του Χ.Α.Α, ενώ το 2000 αποκτά μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Απολλώνιο Α.Β.Ε.Ε.

Ένα χρόνο αργότερα στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης της Ποιότητας των προϊόντων της, η Εταιρεία λαμβάνει Πιστοποίηση ISO 9001-2000 και εφαρμόζει Παραγωγικές διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα του HACCP.

Μία χρονιά σταθμός για την Εταιρεία ήταν το 2003 όπου δημιουργήθηκε το ψίχατοστ, το πρώτο ψωμί για τοστ χωρίς κόρα.

Στα επόμενα χρόνια πραγματοποιήθηκαν μεγάλες επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό, δίναντας τη δυνατότητα για αυτοματοποιημένη παραγωγή με τη χρήση ρομποτικών μηχανών κλειστού τύπου.

Το 2006 το ψωμί για τοστ απέκτησε ακόμα μία μοναδική γεύση, το Πολύσπορο, που κέρδισε τις προτιμήσεις των Καταναλωτών δίνοντας άλλη διάσταση στην απόλαυση.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Καταναλωτή, το 2007 κυκλοφόρησαν τα πρώτα έτοιμα κομμένα ψωμάκια Time for Rolls.

Το Σεπτέμβριο του 2009 έδωσε την απάντηση σε όλους εκείνους που αναζητούν κάτι παραπάνω στο ψωμί σε φέτες: Γέννημα Θρέμμα, το μοναδικό ψωμί Ολικής Άλεσης με την αξεπέραστη νοστιμιά του Προζυμιού.

Όλα αυτά τα χρόνια η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος με αγάπη και μεράκι συνδυάζει για την παρασκευή των προϊόντων της, αξίες διατροφής και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα άρτου στην Ελληνική Οικογένεια.

Η αξίες μας

Ø     Ποιότητα

 • Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων μας καθώς τούτο αποτελεί τη βάση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές, τους πελάτες και τους κοινωνικούς εταίρους.

Ø     Συνέπεια

 • Βασίζουμε τις σχέσεις μας με τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους οικονομικούς και κοινωνικούς εταίρους καθώς και τις σχέσεις των εργαζόμενων της επιχείρησης στην απόλυτη ειλικρίνεια και συνέπεια μεταξύ λόγων, δεσμεύσεων και έργων.

Ø     Δημιουργικότητα

 • Αξιοποιούμε την ευελιξία και την ελευθερία σκέψης και δράσης που μας παρέχει η επιχειρησιακή οργάνωση και εργαζόμαστε με σύστημα για να επιτυγχάνουμε συνεχή βελτίωση στα προϊόντα, τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα την ικανοποίηση των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών.

Ø     Υπευθυνότητα

 • Αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και φροντίζουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να ενισχύουμε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χρήζουν βοηθείας.
 • Αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι σε περιβαλλοντικά θέματα που άπτονται του ελέγχου της εταιρείας και φροντίζουμε για την τήρηση όλων των σχετικών προδιαγραφών.
 • Αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους εργαζόμενους και φροντίζουμε για τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας, με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ø     Πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη

 • Θέτουμε υψηλούς, φιλόδοξους και συνάμα ρεαλιστικούς στόχους.
 • Παρέχουμε στους εργαζόμενους τα απαραίτητα κίνητρα και την ελευθερία για την επίτευξη των στόχων αυτών.
 • Ενθαρρύνουμε την προσωπική ανάπτυξη των συνεργατών μας, μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης.
 • Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε στις βασικές μας δραστηριότητες και να αναπτυσσόμαστε με υψηλούς ρυθμούς στις νέες μας πρωτοβουλίες.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως

η Αρτοβιομηχανία που προσφέρει

δημιουργίες ψωμιού,

που προσθέτουν διατροφική

αξία και ενδιαφέρον

στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.