Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

FIGURA

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 3

Εταιρία

FIGURA

Κλάδος

Υπηρεσίες Ομορφιάς-Fitness

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.figurabody.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ποιοι είμαστε:

Ο Όμιλος FIGURA ιδρύθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη από τον Δημοσθένη Βαρσάμη – διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, με στόχο και όραμα να φέρει μία νέα φιλοσοφία και ήθος στο χώρο του αδυνατίσματος και της αισθητικής προσώπου και σώματος.

Ο Όμιλος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του επέκτεινε την δραστηριότητά του και σε άλλα brand names (Dr Figura, Figura Clinica, EONIA) με διαφορετικό «χαρακτήρα» και ταυτότητα αλλά με το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Σώμα, πρόσωπο, αποτρίχωση και ιατρική αισθητική είναι οι 4 πυλώνες της ανθρώπινης ομορφιάς που η εταιρία υπηρετεί από την πρώτη μέρα ίδρυσής της.

Από το 2005 που ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη έως τον Μάρτιο 2018, αριθμεί πλέον 11 κέντρα ιατρικής αισθητικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς και επενδύει σε νέες τεχνολογίες και σε ταλαντούχους ανθρώπους, με στόχο να καταστεί πρωτοπόρα στο πεδίο της ιατρικής αισθητικής.

Το όραμά μας:

Όλοι οι άνθρωποι των FIGURA και ΕΟΝΙΑ μοιράζονται ένα κοινό όραμα και αυτό είναι: η φροντίδα για την ομορφιά και το "ευ ζείν" και η απόλυτη προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη / μέλους του Ομίλου!

Τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των συνεργατών των FIGURA και ΕΟΝΙΑ είναι η εμπιστοσύνη μας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στις δυνατότητες της χρήσης της υψηλής τεχνολογίας στην ιατρική αισθητική και η πεποίθησή μας πως δεν υπάρχει ατέλεια του ανθρώπινου σώματος που δε μπορεί να διορθωθεί!

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.