Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

STADEMOS HOTELS LTD

Amathus Avenue 60

Εταιρία

STADEMOS HOTELS LTD

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

1989

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

https://www.stademoshotels.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Stademos Hotels LTD ιδρύθηκε το 1989, έχοντας σαν όραμα να αναπτύξει, να κατέχει και να λειτουργεί ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης στην Κύπρο.

Μέχρι σήμερα παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες διακοπών στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της και ακολουθώντας την φιλοσοφία της, να αναδεικνύει την εγκάρδια φιλοξενία της Κύπρου και την ομορφιά του νησιού, προσφέροντας ένα περιβάλλον γαλήνης, ευεξίας και φιλοξενίας , όπου οι άνθρωποι της αισθάνονται περήφανοι να ανήκουν.

Η Stademos Hotels LTD έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας της Κύπρου, έχει γίνει γνωστή για την παροχή υπηρεσιών αριστείας, ενώ ταυτόχρονα υπερβαίνει τις προσδοκίες των επισκεπτών της.

Αυτό το καταφέρνει εξασφαλίζοντας ότι κάθε ξενοδοχείο ακολουθεί τις αξίες της φιλοξενίας και της αφοσίωσης στον πελάτη, αλλά και ακολουθώντας τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Με αυτόν τον τρόπο, τα ξενοδοχεία Stademos έχουν συνδυάσει μοναδικά την παραδοσιακή κομψότητα με τη συναρπαστική αίσθηση του νεωτερισμού και της καινοτομίας.

Το τεσσάρων αστέρων, Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό, το πέντε αστέρων Elysium στην Πάφο και το πέντε αστέρων Amara, στην περιοχή Amathus της Λεμεσού προσφέρουν την αληθινή έννοια της κυπριακής φιλοξενίας. Αν και τα τρία ξενοδοχεία λειτουργούν με την ίδια κοινή φιλοσοφία, το κάθε ένα, με την μοναδική του ταυτότητα, καταλαμβάνει υπερήφανα έναν αποκλειστικό χώρο μέσα στην τουριστική αγορά.

We create memories and we reward them

www.stademoshotels.com

 

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.