Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

DRUCKFARBEN HELLAS SA

Λ.ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εταιρία

DRUCKFARBEN HELLAS SA

Κλάδος

Βιομηχανίες

Έτος ίδρυσης

1970

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.druckfarben.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Όμιλος Εταιριών DRUCKFARBEN δραστηριοποιείται διεθνώς - είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω θυγατρικών - στους κλάδους μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, οικοδομικών χρωμάτων και υλικών εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρία Druckfarben Hellas AEBE ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στους τομείς των:

  • μελανιών ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (παραγωγή μελανιών φλεξογραφίας, βαθυτυπίας),
  • στον κλάδο των ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (παραγωγή γκάμας χρωμάτων KRAFT και αντιπρόσωπος των προϊόντων Pratt & Lambert).

Η Εταιρία εφαρμόζει τα εξής πιστοποιημένα συστήματα σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα: Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και EMAS, Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001:2007 και Ενεργειακής Διαχείρισης ISO50001:2011.

Η ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ δραστηριοποιείται στην αγορά εύκαμπτης συσκευασίας, μέσω παραγωγής και εμπορίας μελανιών Φλεξογραφίας & Βαθυτυπίας και εμπορία διαλυτικών και πρόσθετων για διάφορες εφαρμογές στη συσκευασία τροφίμων, πλαστικές σακούλες, χαρτοκιβώτια και συναφή προϊόντα

Στον τομέα των χρωμάτων, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT PAINTS και τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας / εξωτερικής θερμομόνωσης με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA.

Ο Όμιλος έχει σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη μέσω θυγατρικών εταιριών σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρο, επίσης μέσω αντιπροσώπων σε Μάλτα, Τουρκία, Τυνησία, Λίβανο, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία και με πωλήσεις στη Δυτική και Β. Αφρική, Ισραήλ και χώρες του Κόλπου. Στην Δυτική Αφρική η εταιρία δραστηριοποιείται μέσω ενός Joint Venture (JV) με τον Όμιλο AG Leventis στην Νιγηρία και στις γείτονες χώρες της Οικονομικής Κοινότητας Δυτικοαφρικανικών Κρατών (ECOWAS).

Στη στρατηγική της εταιρίας περιλαμβάνεται και η επέκταση των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων σε νέες χώρες οι οποίες θα υποστηρίζονται από ένα ισχυρό δίκτυο τοπικών συνεργατών.

O Όμιλος έχει αναπτύξει στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίες με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς οίκους για την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση μηχανών εκτύπωσης και ανταλλακτικών στην Ελλάδα και Κύπρο.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.