Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

STROUMBOULIS

Κωνσταντινουπόλεως 45

Εταιρία

STROUMBOULIS

Κλάδος

Τεχνικές-Κατασκευαστικές

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://stroumboulis.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Eισαγωγές -  Χονδρικό Εμπόριο

Εταιρικό Προφίλ:

Με έδρα τον Πειραιά, η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία χαλαζιακής άμμου, πληρωτικών υλικών για φίλτρα και εξειδικευμένων δομικών υλικών.

Το διευρυμένο πλέον πελατολόγιο περιλαμβάνει εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, της κατασκευής πισίνας και σπα, της παραγωγής συγκολλητικών υλικών και δομικών κονιαμάτων, της κατασκευής βιομηχανικών δαπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς επίσης τεχνικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, εργολάβους μικρών και μεγάλων έργων, κλπ.

Ιστορικό:

Το 1969 ιδρύεται στον Πειραιά η ατομική επιχείρηση Μιχαήλ. Δ. Στρουμπούλης με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία χαλαζιακής άμμου καλύπτοντας κυρίως τις ανάγκες των χυτηρίων και της βιομηχανίας χρωμάτων σε χαλαζιακή άμμο.

Το 1982 παύει τη βιοτεχνική δραστηριότητα και εξελίσσεται σε εμπορική επιχείρηση, ιδρύοντας συνεργασίες με τους οίκους SCR Sibelco Βελγίου, Dorfner Gmbh Γερμανίας, DeCombinatie (πλέον Filcom) Ολλανδίας, οι οποίες συνεχίζονται έως σήμερα.  Παράλληλα εισάγει μια διευρυμένη γκάμα αναλώσιμων υλικών που απευθύνεται στα χυτήρια.

1996 Ξεκινά η στροφή στα υλικά επεξεργασίας νερού, εισάγοντας στη γκάμα υλικών τον Υδροανθρακίτη, ως συμπληρωματικό προς τη χαλαζιακή άμμο υλικό, για φίλτρα νερού.

2006 Με στόχο τη μείωση κόστους και διείσδυση σε νέες αγορές, εισάγεται για πρώτη φορά χαλαζιακή άμμος από την Τουρκία και στη συνέχεια από την Αίγυπτο, ιδρύοντας συνεργασία με τον οίκο Rawasy στο Κάιρο, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

2008 Γίνεται η μετάβαση στη 2η γενιά με την επωνυμία Δαμιανός Μ. Στρουμπούλης Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.  Βασική δραστηριότητα παραμένει η εισαγωγή και χονδρική διάθεση χαλαζιακής άμμου όλων των τύπων, ενώ παράλληλα διευρύνεται η γκάμα προϊόντων επεξεργασίας νερού (πληρωτικά υλικά φίλτρων) καθώς επίσης εξειδικευμένων υλικών που απευθύνονται στη δόμηση.

2010 Η εταιρία πρωτοπορεί με το λανσάρισμα της χαλαζιακής επένδυσης Qsand για πισίνες δημιουργώντας μια δυναμική νέα τάση που αμέσως κερδίζει θερμή υποδοχή και την αναγνώριση της αγοράς.

Σκοπός:

Επιδιώκουμε να είμαστε οι καλύτεροι συνεργάτες, δημιουργώντας την κατά το δυνατόν υψηλότερη προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας μέσα από την προμήθεια συγκεκριμένων βιομηχανικών υλικών για τα έργα ή την παραγωγή τους.
Προκειμένου να επιτύχουμε το σκοπό μας, εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την καλύτερη εξυπηρέτηση, προμηθεύοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, παραδοτέα πάντοτε στην ώρα τους, με αποτέλεσμα τη διατήρηση υψηλής εικόνας στο επίπεδο των εφαρμογών τους.

Φιλοσοφία:
 
Η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα της εταιρίας μας να προκύπτουν από και να βασίζονται σε ηθικές αξίες, αδιάκοπη προσπάθεια, διαχρονικές συνεργασίες, ποιοτικά προϊόντα, ικανοποιημένους πελάτες και διαρκή καινοτομία, χωρίς η εξέλιξη και οι ενέργειες της εταιρίας να επιβαρύνουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο αυτή λειτουργεί ή να ζημιώνουν τους φορείς με τους οποίους συναλλάσσεται.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.