Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

TEXAN

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 47, ΔΑΦΝΗ

Εταιρία

TEXAN

Κλάδος

Βιομηχανίες

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

http://www.recycling-center.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η ΤΕΧΑΝ πρωταγωνιστεί από τη δεκαετία του ’80 στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών με την  τοποθέτηση, λειτουργία και εμπορική αξιοποίηση των υπερσύγχρονων «Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» - Recycling Centers, τα οποία αποτελούνται από αυτόματα μηχανήματα ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ΤΕΧΑΝ έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε πολλαπλά θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις (είτε αυτόνομα, είτε μαζί με εταιρίες που συνεργάζεται) από την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Συνδέσμους, μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Εκδοτικά Συγκροτήματα, Συνέδρια και άλλους Φορείς. Παράλληλα, έχει εξειδικευτεί στην εφαρμογή στρατηγικών και τακτικών οικολογικού marketing, που είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Τα Κέντρα Ανακύκλωσης - Recycling Centers έχουν αξιοποιηθεί από πάρα πολλές εταιρίες  για την  εφαρμογή προγραμμάτων «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», χορηγίες, διαφήμιση και προώθηση πωλήσεων, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, ενίσχυση κοινωνικών σκοπών κ.α.

Η ΤΕΧΑΝ διαθέτει εργοστάσιο επεξεργασίας των ανακυκλώσιμων συσκευασιών, ένα σημαντικό στόλο οχημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και απόλυτα εξειδικευμένο κι επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία και διαχείριση του συστήματος ανακύκλωσης, την αδιάλειπτη παρακολούθησή του σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.

Η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνείς ομίλους επιχειρήσεων και έχει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις για την παραλαβή, μεταφορά, αποθήκευση κι αξιοποίηση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών, όπως ορίζονται από το σχετικό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας.

Στόχος της ΤΕΧΑΝ για τα επόμενα χρόνια είναι να γενικευθεί η χρήση των Κέντρων Ανακύκλωσης (Recycling Centers) με καθολική συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να γίνει η ανακύκλωση τρόπος ζωής, για ένα καθαρότερο περιβάλλον, για μια καλύτερη κοινωνία.

 

 

4 Αγγελίες της εταιρίας TEXAN

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.