Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Septona

ΘΕΣΗ ΛΥΣΙΑ- ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Εταιρία

Septona

Κλάδος

Βιομηχανίες

Έτος ίδρυσης

1973

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.septona.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η SEPTONA είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία και έχει καθιερωθεί σήμερα ως ένας από τους βασικότερους εξαγωγείς προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα σημαντική θέση και στην Ελληνική αγορά.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνες και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας τη SEPTONA συνώνυμο της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ στην καθημερινή περιποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Πρόσφατα, η SEPTONA στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, διευρύνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των τροφίμων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την γεύση με την υψηλή διατροφική αξία, καλύπτοντας έτσι τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών σε όλες τις συναφείς αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε τη νέα μάρκα Welly και σχεδίασε δύο νέες καινοτόμες σειρές προϊόντων χωρίς γλουτένη: ρυζογκοφρέτες με απολαυστικούς συνδυασμούς γεύσεων και τα θρεπτικά δημητριακά πρωινού σε δύο απίθανες γεύσεις.

Η SEPTONA στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ανώτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Με βάση το πιο αγνό βαμβάκι και σε συνδυασμό με τα αρώματα και τις ουσίες της φύσης, η SEPTONA δημιουργεί προϊόντα που αποτελούν την πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή για όλες τις καθημερινές ανάγκες σας.

Τα προϊόντα SEPTONA για τη Γυναίκα, το Παιδί, την Τρίτη ηλικία και, για όλη την Οικογένεια καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις για προσωπική υγιεινή και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους.

Όραμα και Στόχοι

Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί σήμερα έναναπό τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων υγιεινής, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες.

Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες παραγωγής, η SEPTONA ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της και έχει ταυτίσει το όνομά της με την ΑΓΝΟΤΗΤΑ και την ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ στην καθημερινή περιποίηση.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας και ένας από τους κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της αποτελεί η προσφορά προϊόντων άριστης ποιότητας. Για αυτό το λόγο επενδύει συνεχώς σε έρευνες καταναλωτών προσφέροντας συνεχώς νέα καινοτομικά προϊόντα.

Το όραμα της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών με υψηλής ποιότητας προϊόντα. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας περνάει από εξονυχιστικούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής με απόλυτο στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.