Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

GENERATION Y

ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 36

Εταιρία

GENERATION Y

Κλάδος

Πληροφορικής-Τεχνολογίας

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

http://www.generation-y.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Εξασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλών αποδόσεων για τους συνεργάτες της και ενεργώντας proactively για την εκπλήρωση των επιχειρηματικών τους αναγκών, η Generation Y - International eBusiness Experts κατέχει ηγετική θέση στους τομείς του e-commerce και του digital transformation. Υπηρετώντας το όραμα της συν-δημιουργίας του ψηφιακού μέλλοντος, επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη και την ευημερία των συνεργατών της, δημιουργώντας ισχυρές, δια βίου σχέσεις.

Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Generation Y έχει αναπτύξει εννέα business units: Έρευνα Αγοράς, Design, Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Insurance, Data Analysis & Reporting.

Όντας ο πιο αξιόπιστος σύμβουλος επιχειρήσεων από κάθε τομέα, ειδικευόμαστε στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων, και πρωτοποριακών B2B & B2C εφαρμογών, καθώς και στην προώθησή τους μέσω δημιουργικών και στοχευμένων εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Παρέχοντας υπηρεσίες σε 24 χώρες σε όλον τον κόσμο, με γραφεία σε 10 από αυτές, το διεθνές πελατολόγιο μας περιλαμβάνει συνεχείς συνεργασίες αμοιβαίας ανάπτυξης. Υπό το πρίσμα αυτό επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό τομέα ή τo μέγεθος της εταιρείας του συνεργάτη μας, που στοχεύει στην υποστήριξη των ανθρώπων πίσω από το brand.

Με περισσότερους από 2.500 πελάτες και καθιερωμένα B2C & B2B ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλον τον κόσμο, είναι αδιαμφισβήτητο ότι συμμετέχουμε στην 4η βιομηχανική επανάσταση, όπου διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο, δίπλα στους συνεργάτες μας με καινοτόμες λύσεις και στρατηγικό σχεδιασμό.

 

See more at: http://www.generation-y.gr/ 

Generation Y - Choose the right perspective and Glorify your Future

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.