Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

TUV ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 282

Εταιρία

TUV ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Κλάδος

Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.tuvhellas.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρική του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Η TÜV HELLAS έχει αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών.

Η ΤÜV HELLAS έχει την ευθύνη συντονισμού και χάραξης στρατηγικής για την ανάπτυξη της TUV NORD στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Μεσόγειο (Κύπρος, Αίγυπτος, Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Κροατία, Λίβανος, Λιβύη, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, FYROM).

Στην Κύπρο και Αίγυπτο δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές της TÜV HELLAS, η TÜV CYPRUS και TUV Egypt αντίστοιχα, ενώ στον Λίβανο διαθέτει το branch office, TÜV LEBANON. Πρόσφατα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο όπου με τη συνεργασία των 70 θυγατρικών εταιρειών του TUV Nord Group και του δικτύου των πεπειραμένων επιθεωρητών της, η TUV HELLAS μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο στο αντικείμενο του Oil & Gas.

Σας προσκαλούμε μέσα από την ιστοσελίδα μας να ενημερωθείτε για το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.