Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

VESALIUS ΑΕ

ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 4

Εταιρία

VESALIUS ΑΕ

Κλάδος

Υγείας

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.vesalius.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Τρεις γενιές πρωτοπορία στην ορθοπεδική αποκατάσταση

Στην Ελλάδα πίσω από το όνομα του πρωτοπόρου της ανατομίας Andrea Vesalius υπάρχουν τρεις γενιές μηχανικών ορθοπεδικής αφοσιωμένων στην αποκατάσταση της σωματικής κίνησης. Όταν το 1974, ο Λεονάρδος Σινιώρης αναλάμβανε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης "Ορθοπεδικά Κ. Καρατζάς" είχαν ήδη προηγηθεί τριάντα τρία χρόνια εντατικής έρευνας και προσφοράς στον τομέα Πρoθετικών και Ορθωτικών Κατασκευών. Ήταν το 1941, που ο Κωνσταντίνος Καρατζάς άρχισε να μαθητεύει δίπλα σε Ελβετούς ορθοπεδικούς. Ο πόλεμος είχε δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες στον τομέα της ανατομίας, της περίθαλψης και ορθοπεδικής αποκατάστασης. Δέκα χρόνια αργότερα, ο πρωτοπόρος στην αποκατάσταση της σωματικής κίνησης έγινε ιδρυτής και διδάσκαλος στο Κρατικό Ορθοπεδικό Εργαστήριο Θεσσαλονίκης και μια ιστορία που θα γινόταν κομμάτι χιλιάδων ανθρώπων. Η ιστορία της σημερινής VESALIUS, ξεκίνησε.

Σήμερα, η σκυτάλη της οικογενειακής επιχείρησης έχει περάσει στα χέρια του Κωνσταντίνου Σινιώρη, πτυχιούχου μηχανικού ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης (Bremen Fachhochschule) με σημαντική προϋπηρεσία σε μεγάλες γερμανικές εταιρίες ορθοπεδικής αποκατάστασης (Richter Orthopaedie, HBO).

Η VESALIUS διανύει τη νέα της εποχή με καινούργιες υπηρεσίες, διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και ακόμα πιο εξελιγμένες ανατομικές κατασκευές, προθέσεις και ορθώσεις, για την πρόληψη προβλημάτων, τη θεραπεία και την αποκατάσταση της κίνησης.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.