Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

RAINBOW WATERS

ΛΕΩΦ. ΤΑΤΟΪΟΥ 63, ΑΧΑΡΝΕΣ

Εταιρία

RAINBOW WATERS

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Έτος ίδρυσης

1999

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

https://www.rainbowwaters.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η RAINBOW WATERS ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, με αντικείμενο εργασιών την παροχή ψυκτικών μηχανημάτων εμφιαλωμένου νερού και διανομή των αντίστοιχων φιαλών (18,9 λίτρων) στον ευρύτερο νομό Αττικής. Διαπιστώνοντας την έλλειψη του κλάδου όσον αφορά την υγειονομική συντήρηση και απολύμανση, ήμασταν οι πρώτοι που αντιμετωπίσαμε το ψυκτικό μηχάνημα (ψύκτη) και την αντίστοιχη φιάλη ως τρόφιμα, για αυτό και αναζητήσαμε την καλύτερη πιστοποιημένη μέθοδο απολύμανσή, ενώ επιδιώξαμε το εμφιαλωμένο νερό να πληροί τα ανώτατα δυνατά standards.

Έτσι, συνάψαμε σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με τον αγγλικό οίκο κατασκευής θερμοψυκτών Ebac Ltd., οι οποίοι ψύκτες, πέρα από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους ήταν κατασκευασμένοι με γνώμονα την υγιεινή του πελάτη.

Το 2000, ανάμεσα σε όλα τα Ελληνικά Μεταλλικά νερά καταλήξαμε σε αποκλειστική συνεργασία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ καθώς η τέλεια σύσταση του μεταλλικού αυτού νερού, η απαράμιλλη συλλογή και εμφιάλωσή του, ταίριαξαν απόλυτα με τα υψηλά standards, που είχαμε θέσει.

Το 2001, κατόπιν της ευρείας αποδοχής από τους πελάτες, αποφασίσαμε την εξάπλωση στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δημιουργήσαμε τη ZAGORI-RAINBOW GROUP A.E. με έδρα τα Ιωάννινα και μέσω 4 υποκαταστημάτων και πολλών αντιπροσώπων, εξυπηρετούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2005, η εταιρεία πιστοποίησε τα συστήματα διαχείρισης και ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000 και ΕΛΟΤ 1416 (HACCP), από το διεθνή φορέα πιστοποίησης BVQI. Η εταιρεία υπήρξε η 1η εταιρεία στην Ελλάδα η οποία διέθετε πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας.

Το 2008 η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της European Bottled Watercooler Associaton (EBWA) από την NSF, για το κατάστημα της Αθήνας καθώς και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Παραμένουμε η πρώτη εταιρεία στο χώρο με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP)και CAC/RCP 1-1969 (HACCP). Σήμερα, η εταιρεία βρίσκεται πιστοποιημένα στην 1η θέση στον κλάδο, εξυπηρετώντας 140.000 ευχαριστημένους πελάτες με 45.000 ψύκτες νερού και δικτύου από το 1999.

Το 2014 μετά από έρευνες πολλών ετών σε δεκάδες πηγές ανά την Ελλάδα, καταλήξαμε στην απόκτηση της πηγής Διώνη, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες στην Ευρώπη σε ποιότητα και ποσότητα νερού. Οι εγκαταστάσεις εμφιάλωσης βρίσκονται στον ορεινό όγκο της Ηπείρου, στο όρος Τόμαρος, σε 750 μέτρα υψόμετρο, σε μια παρθένα και καταπράσινη περιοχή, μακριά από οικισμούς και χωρίς καμία παραπλήσια γεωργική, κτηνοτροφική ή βιομηχανική δραστηριότητα. H διαδικασία εμφιάλωσης πραγματοποιείται με διαδικασίες πιστοποιημένες από ανεξάρτητο φορέα, κατά τα πρότυπα ISO 14001, ΕΛΟΤ ENISO 22000, FSSC 22000 και OHSAS 18001. Πραγματοποιούμε πάνω από 400 ελέγχους ποιότητας ανά οχτάωρο, τόσο στο δίκτυο εμφιάλωσης και στο νερό της πηγής όσο και στα υλικά συσκευασίας και στο τελικό προϊόν.

 Με τις μέχρι τώρα επιλογές μας, μας αναδείξατε ως τη Νο 1 εταιρεία ψυκτών εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα και την 3η μεγαλύτερη στην Ευρώπη! Με την τωρινή μας επιλογή, να σας προσφέρουμε πλέον το δικό μας νερό, ελέγχοντας τον κύκλο του προϊόντος όσο κανένας άλλος, από την πηγή έως το ποτήρι σας, θα παραμείνουμε για πάντα η Νο 1 επιλογή σας!

19 Αγγελίες της εταιρίας RAINBOW WATERS

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.