Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
Εταιρία

iRepair

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://irepair.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η iRepair αναγνωρίζεται ως η πιο μεγάλη και επιτυχημένη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά το 2007 με στόχο να προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα υπολογιστών και laptop ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν smartphone και tablet στην μεγάλη γκάμα των επισκευών της. Με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και με καινοτόμο concept (ανοιχτός χώρος επισκευών) η επιτυχία της iRepair βασίστηκε και αναπτύχθηκε χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.

Με την απογείωση της αγοράς των smartphones το 2009, η iRepair, ως πρωτοπόρος στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, ακολούθησε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ήταν έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για κάθε νέο μοντέλο που εμφανιζόταν στην αγορά. Εξειδικευμένοι τεχνικοί, άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν στους πελάτες της την μέγιστη ποιότητα επισκευής με εγγύηση τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σήμερα διαθέτει συνολικά 34 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση των καταστημάτων ώστε να καλυφθούν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος, για την εξυπηρέτηση του εντυπωσιακά μεγάλου πελατολογίου της.

Εξειδίκευση σε κάθε είδους επισκευή σε κινητά iPhone, Blackberry και Samsung Galaxy, σε iPad, iPod, laptop και desktop υπολογιστές. Με τεχνικούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, στην iRepair επισκευάζονται με επιτυχία ακόμη και οι πιο περίπλοκες βλάβες σε επίπεδο μητρικής πλακέτας. Η iRepair είναι μια αναγνωρισμένη επιχείρηση με πιστούς, ευχαριστημένους πελάτες και έχει επιδιορθώσει πάνω από 400.000 συσκευές τα τελευταία χρόνια.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.