Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

AKS HOTELS

Τ Καβαλιεράτου 7

Εταιρία

AKS HOTELS

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

1998

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.akshotels.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1998 αγοράζοντας το ξενοδοχείο “Porto Heli”, Α’ κατηγορίας, δυναμικότητας 404 κλινών, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Το 1999 προχώρησε στην αγορά του ξενοδοχείου “Minoa Palace”, στην περιοχή της Αμνισού στο Ηράκλειο Κρήτης, μονάδα Α’ κατηγορίας 240 κλινών.

Παρακολουθώντας τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή του Πόρτο Χελίου, αγοράστηκε το 2000 από την AKS HOTELS το ξενοδοχείο “Hinitsa Bay”, Α’ κατηγορίας, 385 κλινών.

Στις αρχές του 2001 πραγματοποιήθηκε η αγορά του ξενοδοχείου “Annabelle Village” πολυτελούς κατηγορίας 530 κλινών, που βρίσκεται στην περιοχή Λιμένα Χερσονήσου, μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κρήτης, με στόχο να πραγματοποιηθεί δυναμική διείσδυση στο αναπτυσσόμενο cluster των λεγόμενων “Holiday Resort Hotels”.

Η εταιρία συνέχισε την αναπτυξιακή της δράση και βασιζόμενη στη σημαντική εξέλιξη του Συνεδριακού τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκλήρωσε τον Μάιο του 2005 την κατασκευή ενός πρωτοποριακού, υπερσύγχρονου και πλήρως αυτόνομου Συνεδριακού Κέντρου, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο AKS PORTO HELI. Με συνολική επιφάνεια 14.000 τ.μ. το Συνεδριακό Κέντρο Πόρτο Χέλι προσφέρει σήμερα την τελευταία λέξη της Συνεδριακής Τεχνολογίας και αποτελεί πρότυπο χώρο διεξαγωγής συνεδρίων και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

Σήμερα, η εταιρεία AKS HOTELS είναι μία από τις πιο κερδοφόρες και αναγνωρισμένες Ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ως αποτέλεσμα της υψηλής επιχειρηματικής συνέπειας που τη διέπει και το ήθος που τη διακρίνει, επί σειρά ετών.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.