Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

DOMOTEL AGIOS NIKOLAOS

Εθνικής Αντιστάσεως 20Α

Εταιρία

DOMOTEL AGIOS NIKOLAOS

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

1995

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

http://www.domotel.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Το προφίλ μας

Η Domotel είναι μία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα πολυτελών boutique ξενοδοχείων κάθε ένα από τα οποία έχει εδραιώσει το δικό του concept, στηριγμένο στον κάθε προορισμό, στο χαρακτήρα κάθε συγκροτήματος, σε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν την μοναδική ύπαρξή του.

Με μία ανεπτυγμένη ξενοδοχειακή κουλτούρα η οποία στηρίζεται στην παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών με επαγγελματισμό, έχει συστηματοποιήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και λειτουργία ζωντανών ξενοδοχείων, ανοιχτών στις τοπικές κοινωνίες μέσω των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ευεξίας, με στόχο την  πολυδιάστατη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των επισκεπτών και όχι μόνο

Τα ξενοδοχεία της κατέχουν ηγετική θέση στις περιοχές τους και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Καρδίτσα, στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, με αντίστοιχα τα ονόματα Domotel Les Lazaristes, Domotel Xenia Volou, Domotel Arni, Domotel Neve και Domotel Agios Nikolaos.

Ο επισκέπτης απολαμβάνει διαμονή πολλών αστέρων και υπηρεσίες, που προσφέρονται από τους ανθρώπους της Domotel με ειλικρινές ενδιαφέρον, φροντίδα και προσήλωση στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε φιλοξενούμενου ανεξάρτητα από το σκοπό της διαμονής, επαγγελματικό ή αναψυχής.

Στα ξενοδοχεία με την υπογραφή Domotel, η υψηλά ανεπτυγμένη αισθητική βρίσκεται στη φιλοξενία, στο χαμόγελο, στο σύγχρονο life style.

Η μεγάλη δυναμική του ομίλου ωθεί στη συνεχή εξάπλωσή του και σε άλλους προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς η ανάπτυξη, ανακαίνιση, αναβάθμιση και η ανάληψη μάνατζμεντ ξενοδοχειακών μονάδων αποτελούν κύριες δραστηριότητες της εταιρίας.

Η εταιρία και ειδικότερα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου της Δομοτεχνικής, έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε και οποιασδήποτε κλίμακας τουριστικό έργο καλύπτοντας όλο το φάσμα από την μελέτη βιωσιμότητας, το businessplan, το concept, την μελέτη, την κατασκευή, τον εξοπλισμό, την οργάνωση, τη στελέχωση, την εκπαίδευση, την λειτουργία και το marketing και την προώθηση. Η Domotel πλεονεκτεί ισχυρά λόγω των συνεργιών και της συνολικής ικανότητας και τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη και διαχείριση τουριστικών μονάδων και της οργάνωσης τους.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας επαγγελματισμό, προσωπική φροντίδα, ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο σχεδιασμό των χώρων και, κυρίως, προσωποποιημένες υπηρεσίες που κάνουν το φιλοξενούμενο να αισθάνεται «στο σπίτι, μακριά από το σπίτι του». Στη Domotel το χαμόγελό σας είναι προσωπική υπόθεση για όλους μας και ο καθένας από εμάς προσωπικά εργάζεται για να σας το προσφέρει!

Το όραμά μας

Το όραμά μας

Η δημιουργία του πρότυπου Domotel Guest, ενός επισκέπτη ο οποίος απολαμβάνει φιλοξενία με στυλ, δημιουργικότητα και άνεση, ενός επισκέπτη ο οποίος νιώθει περήφανος που βρέθηκε κοντά μας.

Μοναδικές εμπειρίες, εικόνες και στιγμές μέσα σε κάθε χώρο των ξενοδοχείων μας και μέσα από κάθε χαμόγελο των ανθρώπων της Domotel.

Με επιμονή στην υψηλή ποιότητα και με διαρκή ζήλο για βελτίωση και εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας, η Domotel σήμερα παραμένει αξιόπιστη και πιστή στην υπόσχεσή της τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους συνεργάτες της αλυσίδας.

Η αλυσίδα συνεχίζει να αναπτύσσεται πάντα με πίστη στις εταιρικές μας αξίες οι οποίες είναι επαγγελματισμός με προσωπικότητα, προσωποποιημένες σχέσεις με τους πελάτες μας και εξυπηρέτηση στα πρότυπα της αληθινής ελληνικής φιλοξενίας.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.