Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ

Λ.ΘΗΒΩΝ 471

Εταιρία

ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ

Κλάδος

Λιανικό Εμπόριο

Έτος ίδρυσης

1978

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Με αφετηρία το 1978, η εταιρία Λακιώτης έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως συνώνυμο με τα πλακίδια και τα είδη υγιεινής για όλους τους χώρους και τα είδη εφαρμογών.

Συνολικά δέκα showrooms σε όλη την Ελλάδα, ο πρότυπος εκθεσιακός χώρος 14.000 τ.μ. στο Ίλιον και ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και αποθήκευσης συνολικής έκτασης 54.000 τ.μ., στον Ασπρόπυργο Αττικής, εξυπηρετούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με την πλούσια εισαγωγική - εξαγωγική δραστηριότητα, τη στέρεη διείσδυση στη λιανική αλλά και την εδραίωση στη χονδρική πώληση, η εταιρία κατάφερε να καταταχθεί στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις σε όρους μεριδίων αγοράς, κερδοφορίας και ρυθμών ανάπτυξης.

Εκτός των φυσικών καταστημάτων, η εταιρία διαθέτει ισχυρή παρουσία και στο διαδίκτυο σημειώνοντας συνεχή εξέλιξη.

Με όραμα και δέσμευση για συνεχή ανάπτυξη, η εταιρία στοχεύει στη διασφάλιση και την εγγύηση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η συνολική φροντίδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλα τα στάδια της διαδρομής του (customer journey), από την πρώτη επαφή μέχρι το after sales service αποτελεί βασική αξία της εταιρίας Λακιώτης. 

Η εταιρία διαθέτει σήμερα περισσότερα από 8.200 προϊόντα σε απόθεμα, έτοιμα προς παράδοση εντός 24ώρου, αριθμός-ρεκόρ για τον κλάδο. Πρόκειται για ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, που αποδεικνύει και την πολύ καλή μακροχρόνια σχέση που έχει δημιουργήσει με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.

3 Αγγελίες της εταιρίας ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.