Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

AUTOGRILL HELLAS

ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 2

Εταιρία

AUTOGRILL HELLAS

Κλάδος

Εστίαση-Catering

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία Αουτογκρίλ Ελλάς Μονοπρόσωπη ΕΠΕ είναι 100% θυγατρική της ιταλικής Autogrill SpA. Η μητρική δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και λιανικής πώλησης εμπορευμάτων σε ταξιδιώτες. Ιδρύθηκε το 1977 στην Ιταλία και ιδιωτικοποιήθηκε το 1995.

Το 1997 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Μιλάνου, ενώ το 1999 εξαγόρασε στις ΗΠΑ την εταιρία HMSHost. Το 2012 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε 6,07 δις ευρώ, απασχολεί 63.000 υπαλλήλους σε 5.300 σημεία πώλησης σε 38 χώρες του κόσμου. Στρατηγική του Ομίλου είναι η αύξηση των χρηματικών διαθεσίμων μέσω της αύξησης των πωλήσεων ανά επιβάτη κι αυτοκίνητο, η επέκταση στα ήδη υπάρχοντα κανάλια διάθεσης, η δημιουργία νέων σημάτων που θα έχουν απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η είσοδος σε αγορές που εμφανίζουν υψηλή δημογραφική ανάπτυξη καθώς και ανάπτυξη στην κυκλοφορία (αεροπορική, οδική, σιδηροδρομική).

Η Αουτογκρίλ Ελλάς Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα τη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 2 & Λεωφ. Μαραθώνος 46 στον δήμο Παλλήνης.

Το 2002 συγχωνεύθηκε με την εταιρία του ομίλου Χοστ Ιντερνάσιοναλ ΕΠΕ και απέκτησε την εκμετάλλευση καφέ-μπαρ εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εντός του σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Το 2006, υπέγραψε σύμβαση για την εκμετάλλευση 2 ΣΕΑ (Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών) επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών στο ύψος της Ακράτας.

Το 2011 ξεκίνησε την εκμετάλλευση ενός ΣΕΑ στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Κορίνθου και το 2012 υπέγραψε σύμβαση για την εκμετάλλευση 2 Σ.Ε.Α επί της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσ/νίκης στο ύψος της Λεπτοκαρυάς.

To 2018 ξεκίνησε την εκμετάλλευση 2 καταστημάτων Puro Gusto και La Pasteria στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen (Designer Outlet Athens).

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.