Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

IN GLOBE LTD

Καραολή & Δημητρίου 193

Εταιρία

IN GLOBE LTD

Κλάδος

Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.inglobe.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία InGlobe βρίσκεται στην αγορά από το 2002 με αριθμό άδειας από το Υπουργείο Απασχόλησης 31185 και η ερμηνεία της επωνυμίας InGlobe σημαίνει φιλία και δυνατές συνεργασίες ανά την Υφήλιο.

Κυρίαρχος στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών τοποθέτησης προσωπικού υψηλής ποιότητας και ο επιτυχής συνδυασμός υποχρεώσεων και δικαιωμάτων τόσο του εργαζομένου για καλύτερες ευκαιρίες στην επαγγελματική του αποκατάσταση όσο και του εργοδότη για αποδοτικές εργασίες στον επιχειρησιακό χώρο.

Η εταιρία βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με πάνω από 500 γραφεία παροχής προσωπικού καθώς και με πανεπιστήμια, ινστιτούτα, σχολεία σπουδαστών στα τμήματα, Μαγειρικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων και Επιχειρήσεων στην Ευρώπη (π.χ, Τσεχία, Πολωνία, Λιθουανία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία κλπ.).

Μέσα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς για ανταγωνιστικότητα στην ποιότητα και ποσότητα του ανθρώπινου δυναμικού που παρέχουμε, μπορούμε να πούμε σήμερα με υπερηφάνεια ότι έχουμε καταφέρει να καλύψουμε περισσότερες από 40.000 θέσεις εργασίας με κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό στις πιο μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχειακών καταλυμάτων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στηρίζοντας παράλληλα όλα τα είδη τουρισμού στη χώρα μας.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, μας έχουν οδηγήσει στην επιτυχία και στη δημιουργία ενός καλού ονόματος στην τουριστική βιομηχανία.

Βάσει των αναγκών έκαστης θέσης εργασίας πετυχαίνεται άμεσα η γρήγορη και ποιοτική διασφάλιση προσωπικού στις παρακάτω ειδικότητες:

Ξενοδοχοϋπαλλήλους: (Managers, Receptionists, Animators, Cooks, Maître, Waitresses, Chambermaids, kitchen porters, Grooms, Handymen, pool attendands), Οικιακούς βοηθούς, νοσοκόμες για φροντίδα ηλικιωμένων και ατόμων με προβλήματα υγείας, Baby Sitters, Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, τεχνίτες καθώς και ειδικευμένους και ανειδίκευτους εργάτες.

Η εταιρία αναλαμβάνει επιπρόσθετα το ρόλο του επόπτη με στόχο τη διατήρηση επιτυχημένης και ομαλής σχέσης εργοδότη – εργαζομένου.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.