Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
Εταιρία

SOL HELLAS

Κλάδος

Βιομηχανίες

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

www.solgroup.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η SOL ιδρύθηκε το 1927 από τους Giovanni Annoni και Aldo Fumagalli, με καταγωγή από την Monza. Είναι μια Ιταλική κορυφαία εταιρεία σε ό,τι αφορά την παραγωγή και την προώθηση τεχνικών, βιομηχανικών, καθαρών, ειδικών και ιατρικών αερίων.

Τα τεχνικά αέρια, συμπεριλαμβανομένων του οξυγόνου, του αζώτου, του αργού, του ακετυλενίου, του διοξειδίου του άνθρακα, του υδρογόνου, του ήλιου και λοιπών μειγμάτων, χρησιμοποιούνται στους περισσότερους βιομηχανικούς κλάδους, την επιστημονική έρευνα και την ιατρική.

Η SOL παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της, αναπτύσσοντας τεχνολογίες, διαδικασίες και συσκευές χρήσης αερίων. Η προσφορά της συμπληρώνεται με την παροχή εξοπλισμού, υλικών και υπηρεσιών διαχείρισης και βελτιστοποίησης που αφορούν στη χρήση αερίων.

Οι τομείς δραστηριότητας είναι στους κλάδους Τεχνικών και Ιατρικών αερίων, Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι, Βιοτεχνολογίας και Παραγωγής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου.

Η SOL HELLAS Α.Ε.ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε αναπτύσσεται διαρκώς στην ελληνική αγορά. Μέσω εξαγορών κατέχει πλέον ηγετική θέση στη βιομηχανία παραγωγής και διάθεσης τεχνικών και ιατρικών αερίων με πάνω από 114 χρόνια εμπειρίας.

Τα γραφεία Διοίκησης βρίσκονται στο Μαρούσι. Οι εγκαταστάσεις πρωτογενούς παραγωγής βρίσκονται στην Τανάγρα Βοιωτίας και τα εμφιαλωτήρια στον Ασπρόπυργο και τη Θεσσαλονίκη. Η παραγωγή CO2 γίνεται στις εγκαταστάσεις της Φλώρινας.

Σήμερα η SOL HELLAS A.E. διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, διατηρώντας επαγγελματικές σχέσεις με αξιόπιστους και συνεπείς συνεργάτες και συνάπτοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

Η SOL προσδιορίζει και προωθεί καινοτόμες λύσεις για τη χρήση τεχνικών αερίων σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Η σημαντική εμπειρία που αποκτάται συνεχώς μεταφέρεται από τον έναν τομέα στον άλλο, δημιουργώντας πρωτότυπες λύσεις για τις πιο ποικίλες βιομηχανικές απαιτήσεις

Η διαφάνεια, η αφοσίωση, η αμεροληψία, η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η σταθερή αφοσίωση στην ποιότητα, η συνεχής βελτίωση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν θεμελιώδεις αξίες που ο Όμιλος SOL επιθυμεί να βρει σε όλους τους υπαλλήλους του και συνεχώς προάγει.

Ο όμιλος SOL πιστεύει ότι μπορεί να αναπτύσσει και να βελτιώνει την απόδοσή του κυρίως με τη βοήθεια του ανθρώπινου δυναμικού του.

Όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε εταιρεία του Ομίλου, ανεξάρτητα από το ρόλο τους και από τον τύπο της σύμβασής τους με την εταιρεία, είναι υπεύθυνοι για τους στόχους που τους ανατίθενται και κατά συνέπεια πρέπει να έχουν την δυνατότητα, εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων τους και σεβόμενοι τον οργανισμό, να λαμβάνουν αποφάσεις και να εργάζονται με εύλογο βαθμό αυτονομίας σε μια ισχυρή, πιστή σχέση με την εταιρεία.

Η συνεχής επιμόρφωση είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Ομίλου SOL.

Σε όλο τον Όμιλο, η κατάρτιση πραγματοποιείται στο χώρο εργασίας και όπου είναι αναγκαίο παρέχεται αλλού.

Όλοι οι νέοι εργαζόμενοι παρακολουθούνται από έναν εκπαιδευτή της εταιρείας, ο οποίος είναι ειδικά επιφορτισμένος να εξετάζει την εισαγωγή και ενσωμάτωσή τους στην εταιρεία με τις πλέον κατάλληλες μεθόδους και σε κάθε περίπτωση την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ειδικά σεμινάρια, τα οποία διεξάγονται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές, οργανώνονται κάθε χρόνο από τη διοίκηση, με ετήσιο χρονοδιάγραμμα που καθορίζεται σε συνεργασία με τη διαχείριση προσωπικού.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.