Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΚΑΥΚΑΣ

1ο ΧΛΜ. ΛΕΟΦΩΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εταιρία

ΚΑΥΚΑΣ

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Έτος ίδρυσης

1975

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

https://www.kafkas.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η B. ΚΑΥΚΑΣ A.E. με μια ματιά:

Η ΚΑΥΚΑΣ ιδρύθηκε το 1975 και κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας, κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην ελληνική αγορά. Με περισσότερα από 79 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται και επενδύει διαρκώς ώστε να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Από την αρχή της κρίσης μέχρι και σήμερα παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας τριπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της μέσα σε 12 χρόνια, ενώ απασχολεί πλέον περισσότερα από 1.400 άτομα, εκ των οποίων τα 200 ξεκίνησαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο!

Με αμιγώς ανθρωποκεντρική κουλτούρα αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των ανθρώπων της, επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευσή τους, προάγει το job rotation, δίνει ευκαιρία σε νέους και νέες να ξεκινήσουν την καριέρα τους, και αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους κάθε χρόνο γιορτάζει τις συνεχείς και όλο και υψηλότερες διακρίσεις της κατά τον ανεξάρτητο οργανισμό Great Place to Work, που αναδεικνύει την ΚΑΥΚΑΣ ανάμεσα στις 10 εταιρίες της Ελλάδας και στις 25 της Ευρώπης με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΚΑΥΚΑΣ www.kafkas.gr για να αναζητήσετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας και στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected].

Ακολουθήστε μας:

Facebook: ΚΑΥΚΑΣ Ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμός

Instagram: kafkas_sa

LinkedIn: V. KAFKAS S.A.

Youtube: ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Οι αξίες μας & κουλτούρα μας

Οι Αξίες μας

Ήθος
Ενεργούμε με σεβασμό & ανυποχώρητή ακεραιότητα εντός και εκτός εταιρείας

Πάθος
Υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας

Ομαδικότητα
Εμπιστευόμαστε το συνάδελφο μας και δεσμευόμαστε στην επιτυχία του

Αποτελεσματικότητα
Αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε

Αποστολή μας

Να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των B2B και B2C πελατών μας, παρέχοντας ηλεκτρολογικό υλικό, φωτισμό, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και ολοκληρωμένες λύσεις από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς.

Η Κουλτούρα μας

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που λειτουργεί με ήθος, πάθος, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα και επιτυγχάνει υψηλούς στόχους που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και δική μας προσωπική και ομαδική εξέλιξη! Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών. Αγαπάμε τις προκλήσεις, ενθαρρύνουμε το ρίσκο, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δημιουργούμε τις τάσεις, οδηγούμε τις εξελίξεις. Εμπνεόμαστε από την καινοτομία, ακολουθούμε την τεχνολογία και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στους πελάτες μας.

Το όραμά μας

Το όραμα της ΚΑΥΚΑΣ είναι να αποτελεί την κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μέσω της παροχής προς αυτούς διαφοροποιημένης αξίας, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

Οι άνθρωποί μας

Ποια είναι η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος που εμπνέονται από τους πελάτες μας και φροντίζουν να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξατομεικευμένη εμπειρία. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Επενδύουμε σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών μας με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης. Από την πρώτη μέρα ένταξης στην ΚΑΥΚΑΣ, οι εργαζόμενοι εντάσσονται σε πρόγραμμα εισαγωγικής εκπαίδευσης (μέσω του KAFKAS Institute of Training & Development) προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια και να υποστηριχθούν στο νέο τους ρόλο.

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε δυναμικά μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ανοιχτής επικοινωνίας και σεβασμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους είναι κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία μας και μυστικό της επιτυχίας μας.

Με εφόδια τις αξίες μας, οι άνθρωποι της ΚΑΥΚΑΣ διαμορφώνουμε και ορίζουμε ένα καλύτερο μέλλον, ως άτομα και ως εταιρεία. Γιατί η ΚΑΥΚΑΣ, είναι οι άνθρωποί της.

 

Benefits / Bonus:

  • Διαρκής και εξειδικευμένη εκπαίδευση από το Kafkas Institute
  • Ιδιωτική ασφάλιση, παροχή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας (πχ laptop, tablet κτλ), bonus βάσει επίτευξης στόχων
  • Δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης και αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, δυνατότητα επιλογής μετακίνησης και εργασίας πανελλαδικά
  • Δυνατότητα τηλεργασίας
  • Πρόγραμμα health & wellness #betteryou, τράπεζα αίματος.

49 Αγγελίες της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.