Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Baker Tilly

Πάτμου & Ολύμπου, Μαρούσι

Εταιρία

Baker Tilly

Κλάδος

Χρηματοοικονομικές

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

https://www.bakertilly.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Baker Tilly

Η Baker Tilly είναι ένας όμιλος εταιριών, ο οποίος προσφέρει εξειδικευμένες ελεγκτικές, λογιστικές καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους επιχειρηματικότητας, σε θέματα διασφάλισης, ελέγχου, φορολογίας και λοιπών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Baker Tilly Ελλάδος αποτελεί μέλος της Baker Tilly South East Europe, ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, λειτουργώντας κάτω από μια ενοποιημένη δομή, ηγούμενη από μια ενιαία διοικητική ομάδα, λειτουργώντας σε 7 γραφεία και 5 χώρες, καθοδηγούμενη από 44 διευθυντές και περισσότερους από 500 επαγγελματίες. Τα γραφεία της Baker Tilly Ελλάδος, βρίσκονται στο Μαρούσι και συνδυάζουν ένα χώρο σύγχρονων γραφείων, ένα επιχειρηματικό κέντρο και χώρους εκπαίδευσης/συνεδριάσεων.

Εάν ονειρεύεστε σταδιοδρομία στο λογιστικό – ή στο  συμβουλευτικό επάγγελμα, η Baker Tilly είναι σε θέση να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την εμπειρία για επαγγελματική ανάπτυξη. Η εταιρεία μας επενδύει σε ανθρώπους υψηλού επιπέδου, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους και ενθαρρύνοντας τους να συμμετάσχουν στην επιτυχία της επιχείρησης.

Τα προγράμματά μας για την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την ανάπτυξη, διασφαλίζουν για τους ανθρώπους μας την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων, δεξιοτήτων και τεχνικών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης, εξωτερικών μαθημάτων και εκπαίδευσης.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.