Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

G4S Hellas Holding

Σώρου 7

Εταιρία

G4S Hellas Holding

Κλάδος

Φύλαξη

Έτος ίδρυσης

1978

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

http://www.g4s.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

H G4S, εταιρεία της Allied Universal, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας σε 90 χώρες και με περισσότερους από 800.000 εργαζόμενους αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο εργοδότη στον κόσμο. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1979 με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 2.700 άτομα. Αποστολή της G4S είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας από κακόβουλες ενέργειες και καταστροφές. Ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση τέτοιων κινδύνων είναι η έγκαιρη ανίχνευση, η άμεση αντίδραση και η επαγγελματική διαχείριση κάθε περιστατικού.

Το Όραμα και οι Αξίες της G4S

Το Όραμά μας: Η G4S έχει ένα ξεκάθαρο ‘Όραμα” και μια σειρά από αξίες που εξασφαλίζουν ότι το σύνολο των εργαζομένων μας έχουν πλήρη γνώση και κατανοούν απόλυτα την στρατηγική του ομίλου, καθώς επίσης και το δικό τους ρόλο στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής. Βασιζόμαστε στην αξιολόγηση των υποψηφίων και του προσωπικού με αντικειμενικά κριτήρια, παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους χωρίς διακρίσεις. “Το όραμα μας είναι να είμαστε ο επιλεγμένος συνεργάτης για την παροχή όλων των υπηρεσιών μας, δημιουργώντας απτή αξία για τους πελάτες μας και τους μετόχους μας.”

Οι Αξίες μας: Ενεργούμε με ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ: Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια καθώς επίσης και η λειτουργία μας βάσει των ηθικών αρχών του ομίλου χαρακτηρίζουν την G4S.

Έχουμε πάθος για ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Η G4S επικεντρώνει την προσοχή της στους πελάτες της, αναλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται και με βάση αυτά τους παρέχει υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου. Μέσα από την κατανόηση των αναγκών του πελάτη μας, την εφαρμογή της εξειδίκευσής μας και τη μεταξύ μας συνεργασία για να παρέχουμε πάντα όσα υποσχόμαστε, είμαστε σε θέση να πετυχαίνουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αποτελεσματικότητα για τους πελάτες μας και φυσικά οικονομική ευημερία για την εταιρεία και τους μετόχους μας.

Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας μέσω ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Είμαστε ειδικοί στον σχεδιασμό και παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας και γνωρίζουμε καλά ότι αυτό κάνει τη διαφορά για τους πελάτες μας. Το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που κρατά τον οργανισμό μας σε ενότητα. Οι άνθρωποί μας καταβάλλουν πάντα τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να λειτουργούμε ως ο καλύτερος κατά το δυνατό οργανισμός και να προσφέρουμε ό,τι υποσχόμαστε στους μετόχους μας. Το όραμά μας μπορεί να υλοποιηθεί μονάχα εφόσον εργαζόμαστε ως ομάδα. Με τις γνώσεις και τους πόρους μας, επιτυγχάνουμε την πρόοδο και τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Ο όμιλος Allied Universal δραστηριοποιείται στον κλάδο της ασφάλειας προσώπων και περιουσίας προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα αντίστοιχων προϊόντων και υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος Allied Universal μέσα από τις εταιρείες που τον συνθέτουν παρέχει:

 • Συστήματα Ασφαλείας (Συστήματα συναγερμών)

 • Υπηρεσίες Ασφαλείας (Φυλάξεις, Περιπολίες κ.τ.λ)

 • Υπηρεσίες Χρηματαποστολών (Μεταφορές χρημάτων και αξιών, Διαχείριση αξιών, Διαχείριση ΑΤΜ κ.τ.λ)

 • Συστήματα Τηλεματικής (GPS, Δορυφορικός Εντοπισμός & Προστασία οχήματος / μοτοσικλέτας και σκαφών αναψυχής, Δορυφορική Διαχείριση Στόλου Οχημάτων και Βέλτιστη Δρομολόγηση Στόλου Οχημάτων)

Ανταποκρινόμενοι ωστόσο στις μεταβαλλόμενες και ραγδαίως αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, επιδιώκουμε τον διαρκή εμπλουτισμό και την βελτίωση του προϊοντικού μας μίγματος στοχεύοντας στην ολική ικανοποίηση των πελατών μας. “Καμία πρόταση δεν αποτελεί λύση αν δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένη."

Προοπτικές Εξέλιξης στον Όμιλο

Λένε, πως μια επιχείρηση είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι που την στελεχώνουν. Πρωταρχικός στόχος της G4S είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας και προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από την συνεργασία με ανθρώπους υψηλού μορφωτικού επιπέδου και άρτιας επαγγελματικής κατάρτισης. Η G4S πιστεύει και επενδύει στους ανθρώπους της παρέχοντάς τους συνεχή εκπαίδευση μέσω σύγχρονων πλατφορμών εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Κάθε εργαζόμενος θα έχει τις ευκαιρίες να δοκιμαστεί, να αξιολογηθεί αξιοκρατικά, βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων και ικανοτήτων του και, να εξελιχθεί στα ανώτερα και ανώτατα διοικητικά στρώματα του Ομίλου. Δεν αποτελεί σύμπτωση άλλωστε το γεγονός, ότι ορισμένα από τα ανώτερα στελέχη του Ομίλου μας, ξεκίνησαν την σταδιοδρομία τους από τις χαμηλότερες ιεραρχικά θέσεις και επιδεικνύοντας τις προσωπικές τους αρετές, την θέληση και την προσήλωσή τους στην ευημερία και την εξέλιξη του ομίλου κατόρθωσαν να λάβουν σήμερα νευραλγικές διοικητικές θέσεις. “Κανείς δεν ανταμείβεται απλώς για τις δυνατότητές του. Όλοι ανταμείβονται για τα αποτελέσματά τους.”

Περιβάλλον Εργασίας

Τα κεντρικά γραφεία της G4S στην Ελλάδα στεγάζονται σε ένα σύγχρονο και άνετο κτήριο στη Μεταμόρφωση Αττικής ενώ διάφορα υποκαταστήματα βρίσκονται σε όλη την χώρα. Οι χώροι εργασίας βρίσκονται σε αρμονία με τις σημαντικότερες διεθνείς προδιαγραφές στοχεύοντας στη δημιουργία ενός φιλικού και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενους. Στις λοιπές εγκαταστάσεις του ομίλου ανά την Ελλάδα, δίνεται εξίσου μεγάλη προσοχή στην παροχή ενός άριστου περιβάλλοντος εργασίας μέσα στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να αναπτύξει δημιουργικά τις ικανότητές του.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Η G4S αποτελεί εταιρεία «Υπεύθυνη Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε από τους υποψήφιους συνεργάτες μας. Για αυτό τον λόγο ενημερώνουμε για τον τρόπο και το λόγο για τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα των υποψήφιων συνεργατών, ειδικότερα κατά την διαδικασία της πρόσληψης, αλλά και για το χρονικό διάστημα που θα διατηρούνται στο αρχείο μας. Τέλος, παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες, οι οποίες πρέπει να δίνονται στον υποψήφιο συνεργάτη βάσει του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων ((ΕΕ) 2016/679).

Αρχές Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Συμμορφωνόμαστε με το νόμο και τις Αρχές περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας θα:

 • Χρησιμοποιούνται νόμιμα, δίκαια και με διαφάνεια.

 • Συλλέγονται μόνο για έγκυρους σκοπούς τους οποίους έχουμε εξηγήσει με σαφήνεια σε εσάς και δεν θα χρησιμοποιούνται με κανέναν τρόπο που δεν είναι συμβατός με τους εν λόγω σκοπούς.

 • Είναι συναφή προς τους σκοπούς που σας έχουμε αναφέρει και περιορίζονται μόνο σε αυτούς.

 • Είναι ακριβή και ενημερωμένα.

 • Διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν

 • Διατηρούνται ασφαλή.

Το είδος των στοιχείων που διατηρούμε για εσάς

Όσον αφορά την αίτησή σας για εργασία μαζί μας, θα συλλέξουμε, θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις εξής κατηγορίες προσωπικών στοιχείων που σας αφορούν:

 • Τα στοιχεία που μας έχετε δώσει στο βιογραφικό σημείωμά σας και στη συνοδευτική επιστολή.

 • Τα στοιχεία που έχετε δώσει στη φόρμα της αίτησης, όπως όνομα, τίτλο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, προσωπική διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης, φύλο, ιστορικό εργασίας, προσόντα, προϋπηρεσία κ.α.

 • Τυχόν στοιχεία που έχετε δώσει σε εμάς κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

 • Τυχόν στοιχεία που θα συλλέξουμε από συστατικές επιστολές.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις εξής «ειδικές κατηγορίες» περισσότερο ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων:

 • Στοιχεία για την υγεία σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ασθενειών και ιστορικού ασθενούς.

 • Στοιχεία για ποινικές καταδίκες και αξιόποινες πράξεις.

 • Στοιχεία για τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις της G4S με σκοπό την παρακράτηση τυχόν εισφοράς προς τον αρμόδιο συνδικαλιστικό φορέα

Πώς συλλέγονται τα προσωπικά στοιχεία σας;

Συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία για τους υποψηφίους από τις εξής πηγές:

 • Από εσάς, τον υποψήφιο.

 • Από πρώην εργοδότες σας

 • Από συστάσεις

Πώς θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που σας αφορούν;

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε για εσάς:

 • Για να αξιολογήσουμε τις δεξιότητες, τα προσόντα και την καταλληλότητά σας για την εργασία ή τον ρόλο σας.

 • Για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους ιστορικού και αναφοράς, όταν υπάρχει λόγος.

 • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης.

 • Για να διατηρήσουμε αρχεία σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης.

 • Για να τα χρησιμοποιήσουμε κατά τη διαδικασία της πρόσληψης

 • Για να συμμορφωθούμε με νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις.

Πρέπει επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, για να αποφασίσουμε αν θα συνάψουμε κάποια σύμβαση απασχόλησης μαζί σας. Αφού λάβουμε το βιογραφικό σας σημείωμά και τη συνοδευτική επιστολή, τη φόρμα της αίτησής σας και τα αποτελέσματα από τη διαδικασία αξιολόγησης μετά την συνέντευξη, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία αυτά, για να αποφασίσουμε αν πληρούνται οι βασικές απαιτήσεις, ώστε να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο υποψηφίων για την θέση εργασίας. Σε περίπτωση που πληρείτε τις βασικές απαιτήσεις, θα αξιολογήσουμε την αίτησή σας και αν πληροί τα κριτήριά μας θα προχωρήσουμε στο στάδιο της συνέντευξης. Εάν αποφασίσουμε να σας καλέσουμε για συνέντευξη, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που θα μας παρέχετε κατά την διάρκεια για να αποφασίσουμε αν θα σας προσφέρουμε την θέση εργασίας. Εάν αποφασίσουμε να σας προσφέρουμε την θέση εργασίας, θα σας ζητήσουμε να προσκομίσετε συστατικές επιστολές, θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο ποινικού μητρώου και οποιονδήποτε άλλο έλεγχο χρειαστεί πριν προχωρήσουμε με την διαδικασία της πρόσληψής σας.

Εάν δεν επιθυμείτε να παρέχετε τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητηθούν;

Εάν δεν επιθυμείτε να παρέχετε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να εξετάσουμε την αίτησή σας (όπως αποδεικτικά έγγραφα για τα προσόντα σας ή το ιστορικό της απασχόλησής σας), δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε με επιτυχία την αίτησή σας. Για παράδειγμα, αν ζητήσουμε έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας ή συστάσεις για τον συγκεκριμένο ρόλο ή θέση εργασίας και δεν μας δώσετε τις σχετικές λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε περισσότερο την αίτησή σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία

Θα χρησιμοποιήσουμε τα ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία σας ως εξής:

 • Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σας, για να μελετήσουμε αν χρειάζεται να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές κατά τη διαδικασία της πρόσληψης, αν για παράδειγμα χρειάζεται να γίνουν προσαρμογές στη διάρκεια ενός δοκιμαστικού ή μιας συνέντευξης ή αν είστε σε θέση να εργαστείτε στο συγκεκριμένο πόστο με ασφάλεια.

 • Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία της συνδικαλιστικής σας συμμετοχής για την παρακράτηση της εισφοράς προς τον συνδικαλιστικό σας φορέα αλλά και σε περίπτωση συνδικαλιστικών αδειών και άλλων αντίστοιχων δικαιωμάτων.

Στοιχεία για ποινικές καταδίκες

Σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία που θα προσκομίσετε για τυχόν ποινικές καταδίκες. Θα συλλέξουμε στοιχεία σχετικά με το ιστορικό του ποινικού μητρώου σας, και θα σας προσφέρουμε την εργασία ή το ρόλο υπό τον όρο ότι θα είναι ικανοποιητικοί οι έλεγχοι και οι άλλες συνθήκες, όπως παραδείγματος χάριν οι συστατικές επιστολές σας. Απαιτείται να ελέγξουμε το ποινικό μητρώο σας, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι δεν έχετε ιστορικό ποινικών καταδικών εις βάρος σας, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα κριθείτε ακατάλληλοι για το ρόλο ή την θέση εργασίας. Συγκεκριμένα:

 • Απαιτείται εκ του νόμου να πραγματοποιούμε ελέγχους άδειας υπηρεσιών ασφαλείας που προϋποθέτουν την ύπαρξη λευκού ποινικού μητρώου.

 • Ο ρόλος των θέσεων εργασίας σε μια εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας απαιτεί υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης και ακεραιότητας καθώς συνεπάγεται συναλλαγές με πρόσβαση ή μεταφορά περιουσίας των πελατών μας και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να μας προσκομίσετε το σχετικό έγγραφο του ποινικού μητρώου σας.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων

Οι σημαντικές αποφάσεις που θα λαμβάνονται σχετικά με το άτομό σας, δεν θα γίνονται μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών λήψης απόφασης.

Διατήρηση δεδομένων

Χρονικό διάστημα για το οποίο θα χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για διάστημα [8] μηνών, από την ημερομηνία της αίτησης σας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε, σε περίπτωση δικαστικών αξιώσεων, ότι δεν έχουμε προβεί σε διακρίσεις εις βάρος των υποψηφίων και ότι έχουμε διεξαγάγει την διαδικασία της πρόσληψης με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Επίσης, σε περίπτωση που δεν προσληφθείτε άμεσα, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για το εν λόγω διάστημα για πιθανή μελλοντική ευκαιρία εργασίας που μπορεί να προκύψει. Μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, θα καταστρέψουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Διατήρησης και Αποθήκευσης Εγγράφων και Αρχείων της G4S και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και Κανονισμούς.

Δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και απαγόρευσης

Έχετε το δικαίωμα εκ του νόμου για:

 • Αίτημα πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών στοιχείων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε αν γίνεται νομίμως η επεξεργασία τους.

 • Αίτημα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων σας που διατηρούμε. Θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε ημιτελείς ή ανακριβείς πληροφορίες που κατέχουμε για εσάς.

 • Αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά στοιχεία, όταν δεν υπάρχει πλέον λόγος επεξεργασίας τους.

 • Αίτημα διαγραφής ή κατάργησης των προσωπικών σας στοιχείων εφόσον ασκήσετε το δικαίωμά σας να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 • Αίτημα για μεταβίβαση των προσωπικών στοιχείων σας σε άλλο μέρος.

Εάν θέλετε να εξετάσετε, να επαληθεύσετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας, να ζητήσετε τη διαγραφή τους, να αρνηθείτε την επεξεργασία τους, ή να ζητήσετε τη μεταβίβαση ενός αντιγράφου των προσωπικών στοιχείων σας σε άλλο μέρος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Τέλος, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η G4S χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

12 Αγγελίες της εταιρίας G4S Hellas Holding

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.