Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

POP-AIR

Λ. Ηρακλείου 279, Ν. Ιωνία

Εταιρία

POP-AIR

Κλάδος

Μόδα-Ένδυση-Υπόδηση

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.pop-air.com/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Καλώς ήλθες στην

...

Θα θέλαμε να σε καλωσορίσουμε στην POP-AIR, μια ελληνική εταιρεία σε διαρκή ανάπτυξη και με πολλά σχέδια στο άμεσο μέλλον. Πιθανώς γνωρίζεις ήδη τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας, μιας και ακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις.

Η POP-AIR, εταιρεία με δίκτυο καταστημάτων λιανικής ενδυμάτων, ξεκινώντας σε νέα μορφή το 2014, διαθέτει σήμερα δέκα καταστήματα και online κατάστημα, και συνεχώς μεγαλώνει. Τα περισσότερα κτήρια των καταστημάτων της είναι ιδιόκτητα, ενώ τα νέα της Κεντρικά Γραφεία λειτουργούν στο 13ο χλμ Αθηνών – Λαμίας (8.000 τμ). Όλα μας τα καταστήματα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα), καθώς και στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα.

Οι πελάτες μας, μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με μοντέρνα ρούχα - αξεσουάρ, βρίσκουν και συνδυάζουν στο ίδιο προϊόν: ΣΧΕΔΙΟ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΤΙΜΗ. Κάθε ημέρα, προσπαθούμε να γνωρίσουμε όλο και περισσότερο τους πελάτες μας, χαρίζοντάς τους μια άριστη εξυπηρέτηση και προσοχή. Μαθαίνουμε από αυτούς και χάρη σε αυτούς αναπτυσσόμαστε. Ξέρουμε ότι οι προτιμήσεις τους συνεχώς αλλάζουν, και γι’ αυτό τουλάχιστον δύο φορές εβδομαδιαίως, διανέμουμε χιλιάδες νέα προϊόντα μας αποκλειστικά στα καταστήματά μας και στο online κατάστημά μας.

Το μυστικό της ανάπτυξής μας, εκτός από το συνδυασμό προϊόν – ποιότητα – τιμή, είναι και οι Άνθρωποί μας. Γνωρίζοντας τις δυνατότητές των συνεργατών μας, έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για να συνεχίζουμε μαζί και να εξελισσόμαστε. Ακούγοντας τις ανησυχίες τους, μπορούμε να εμπνεόμαστε και να καλύπτουμε τις ανάγκες που προκύπτουν. Έχοντας πάθος για τη μόδα, ο καθένας ξεχωριστά, δίνει τον καλύτερό του εαυτό, τιμώντας το ιδιαίτερο fashion brand της POP-AIR.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.