Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

SCHENKER

ΘΕΣΗ ΓΡΟΠΑ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εταιρία

SCHENKER

Κλάδος

Μεταφορές-Διανομές

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.schenker.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο όμιλος ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics.

Η DB Schenker είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics διεθνώς.

Παρέχουμε υποστήριξη στο εμπόριο και τη βιομηχανία για τη διεθνή ανταλλαγή προϊόντων μέσω χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες logistics. 88.000 εργαζόμενοι σε περίπου 2.000 περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο επιτυγχάνουν ένα κύκλο εργασιών της τάξης των 18 δις ευρώ το χρόνο.

Ως εταιρεία που εξειδικεύεται στις χερσαίες - οδικές και σιδηροδρομικές- μεταφορές, το προσεκτικά οργανωμένο δίκτυο τακτικών προγραμματισμένων δρομολογίων μας συνδέει τις βασικές οικονομικές περιφέρειες σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Είμαστε παράλληλα ικανοί να παρέχουμε λύσεις για αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές καθώς και υπηρεσίες logistics σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ολοκληρωμένα κέντρα υπηρεσιών logistics της Schenker, τοποθετημένα σε κομβικά σημεία της παγκόσμιας ροής αγαθών εγκαθιδρύουν ένα αποτελεσματικό σύνδεσμο μεταξύ όλων των μεταφορέων, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Οι ειδικοί μας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις κατάλληλες για τις σύγχρονες και μελλοντικές απαιτήσεις του κλάδου. Διεθνείς ομάδες, στελεχωμένες με εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουν τις υπηρεσίες του ομίλου για τη δημιουργία σύνθετων αλυσίδων προστιθέμενης αξίας.

Μία ομάδα 170 εξειδικευμένων συνεργατών, σε 4 υποκαταστήματα, προσφέρει τις υπηρεσίες της και αναδεικνύει την Schenker AE σε μία από τις ηγέτιδες εταιρίες διεθνών μεταφορών και logistics στην Ελλάδα.

Η DB Schenker προσφέρει στους πελάτες της όλες τις βασικές υπηρεσίες από μια πηγή- μια επιχειρησιακή αρχή που αποδείχθηκε απαραβίαστη από τότε που ο Gottfried Schenker ίδρυσε την εταιρεία στη Βιέννη πριν από 130 χρόνια περίπου Η Schenker AE είναι μέλος του ομίλου της Deutsche Bahn AG.

1 Αγγελίες της εταιρίας SCHENKER

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.