Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

COSMETIC DERMA MEDICINE

ΒΕΝΤΗΡΗ 5

Εταιρία

COSMETIC DERMA MEDICINE

Κλάδος

Υπηρεσίες Ομορφιάς-Fitness

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine και την Advanced Hair Clinics, και με εξειδίκευση στη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική και τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, βρίσκεται σε 17 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο & Εξωτερικό.

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί πρότυπη κλινική Δερματολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί κανείς να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών όπως η Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, οι ενέσιμες θεραπείες Botox & Υαλουρονικού Οξέος, η σύγχρονη λιποαναρρόφηση - λιπόλυση με Laser Smartlipo, καθώς και θεραπείες περιποίησης προσώπου όπως ο Καθαρισμός Προσώπου, τα Χημικά Peeling και το CO2 Fractional Laser Ανάπλασης. Επίσης, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό την καθοδήγηση της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου και Επιστημονικής Διευθύντριας της κλινικής Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, προσφέρει λύσεις σε δερματολογικά προβλήματα όπως η δερματίτιδα, η αφαίρεση σπίλων, θηλωμάτων και κονδυλωμάτων κ.α.

Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics ασχολείται με την αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών. Εκτός από συντηρητικές φαρμακευτικές αγωγές, εφαρμόζεται επίσης η πρωτοποριακή Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP και η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη σύγχρονη μέθοδο FUE, καθώς επίσης και η Εμφύτευση Φρυδιών & Γενιών FUE. Οι μέθοδοι στηρίζονται σε πρωτόκολλα που έχει δημιουργήσει και εφαρμόσει ο πλέον καταξιωμένος παγκοσμίως Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Advanced Hair Clinics έχει λάβει τέσσερις φορές το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ), για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αριθμεί σήμερα 13 κλινικές σε Ελλάδα (Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Λάρισα, Ιωάννινα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα) και 2 κλινικές στην Κύπρο (Λεμεσό και Λευκωσία).

https://www.cosmeticdermamedicine.gr/ / https://www.advancedhairclinics.gr/

Facebook:

https://www.facebook.com/CosmeticDermaMedicine

https://www.facebook.com/AdvancedHairClinics/

Instagram:

https://www.instagram.com/cdm.gr/

https://www.instagram.com/advanced_hair_clinics/

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.