Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

COLORS Urban Hotel

Τσιμισκή 13

Εταιρία

COLORS Urban Hotel

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

2023

Ιστοσελίδα

https://colorshotel.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Aπό το 2011 στο COLORS προσφέρουμε εμπειρίες, όχι απλές διαμονές. Tα COLORS Hotels άλλαξαν τον χάρτη των ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Από την αρχή δώσαμε έμφαση στο σύγχρονο ταξιδιώτη. Ένας από τους στόχους μας ήταν, είναι και θα είναι η value for money εμπειρία διαμονής. Στο COLORS το κέντρο του κόσμου μας είστε εσείς, το δείχνουμε με πράξεις προσφέροντας σας την εμπειρία μιας πλήρους πελατο-κεντρικής πολυτελούς διαμονής με προσιτό κόστος. Ο έξυπνος σχεδιασμός, η κεντρική τοποθεσία, και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δεν αποτελούν λόγο υψηλότερου κόστος για εμάς, αλλά δεδομένα στοιχεία της διαμονή σας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αυτό είναι το DNA των COLORS Hotels.

Το COLORS Hotel Athens είναι ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 27-29 στην Νεάπολη με 36 minimal luxury δωμάτια που θα απογειώνουν τις αισθήσεις. Το ξενοδοχείο είναι σε απόσταση αναπνοής από τις σημαντικότερες τοποθεσίες της πόλης, λίγα μόλις λεπτά από την κεντρική πλατεία Συντάγματος αλλά και την Ομόνοια. Είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποτελώντας το ιδανικό σημείο εκκίνησης για κάθε είδους εξόρμηση στην Αθήνα.

Το COLORS Urban Hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εμπνευσμένο από τις ανάγκες και τα θέλω όλων των μοντέρνων ταξιδιωτών του κόσμου, είναι μοναδικό από όλες τις απόψεις. Με 43 ευρύχωρα δωμάτια σχεδιασμένα με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την πολυτέλεια και υπηρεσίες 4 αστέρων, δίνει την υπόσχεση για μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

4 Αγγελίες της εταιρίας COLORS Urban Hotel

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.