Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΔΑΝΙΟΥ 26 ΧΑΙΔΑΡΙ

Εταιρία

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Κλάδος

Ασφαλιστικές

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα στο Χαϊδάρι, Αϊδινίου 26 και Καραϊσκάκη.

Από την αρχή το γραφείο διακρίθηκε για το δυναμισμό του, που οφείλεται στην ομάδα στελεχών που το πλαισιώνουν τους κκ. Μιχάλη Αδαμάκη, Γιάννη Αδαμάκη, Βασίλη Αργυρόπουλο, Μανώλη Γεωργιάδη, Σταύρο Ντεμερτζή.

Στο γραφείο μας απασχολούνται περισσότερα από πενήντα άτομα εκ των οποίων τριάντα πέντε καταξιωμένοι και άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, έτοιμοι να προσφέρουν ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μέχρι σήμερα χιλιάδες είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία πρόσθετης σύνταξης , την εξασφάλιση του εισοδήματος τους, την εξασφάλιση της οικογένειας τους , τις σπουδές των παιδιών τους, την κάλυψη της υγείας τους, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων τους και την εξασφάλιση των επιχειρήσεων τους.

Από την ίδρυση του το 2007 έως και σήμερα παραμένει στην 1η θέση των γραφείων, στην επιθεώρηση του Παναγιώτη Γλεντή, καθώς και στις πρώτες θέσεις, σε επίπεδο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το 2010 δημιούργησε ένα νέο γραφείο, με διευθυντή τον κ. Γιάννη Γεωργιάδη, που πλαισιώνεται από αξιόλογα στελέχη.

«Επιδίωξη μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, η δημιουργία νέων ομάδων, γραφείων, η ανάπτυξη όλο και καλύτερων επαγγελματιών και να αγγίξουμε το όραμα μιας επιτυχημένης επιθεώρησης. Ίσως η λέξη πρωταθλητισμός να περικλείει ένα μεγάλο μέρος από αυτό που αποκαλούμε στόχο»

Ως βασικότερο μέσο για να φτάσει στους στόχους του το γραφείο, είναι το άριστο κλίμα που υπάρχει μέσα στο γραφείο, η ποιότητα και η χημεία των στελεχών και η συναδελφικότητα.

Βασικά όπλα είναι, η καθημερινή εκπαίδευση και υποστήριξη όλων των συνεργατών, παλαιών και νέων, η αλληλεγγύη αλλά και η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται με την Εθνική Ασφαλιστική.

«Επιδίωξη μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, η δημιουργία νέων ομάδων, γραφείων, η ανάπτυξη όλο και καλύτερων επαγγελματιών και να αγγίξουμε το όραμα μιας επιτυχημένης επιθεώρησης.
Ίσως η λέξη πρωταθλητισμός να περικλείει ένα μεγάλο μέρος από αυτό που αποκαλούμε στόχο»

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.