Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

GRANT THORNTON

Ζέφυρου 56

Εταιρία

GRANT THORNTON

Κλάδος

Χρηματοοικονομικές

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

www.grant-thornton.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Οι εταιρίες μέλη της Grant Thornton σε περισσότερες από 100 χώρες υιοθέτησαν τη νέα παγκόσμια εταιρική ταυτότητα και το νέο λογότυπο, και είναι άμεσα αναγνωρίσιμες ως μέλη της Grant Thornton International.

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, αναφέρει: «Οι πελάτες μας λαμβάνουν διακεκριμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες από την Grant Thornton εδώ στην Ελλάδα, και αναμένουν να βρουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών σε όλες τις εταιρίες μέλη της Grant Thornton στον υπόλοιπο κόσμο. Η νέα εταιρική ταυτότητα αναδεικνύει τη συμμετοχή μας σε έναν ηγετικό παγκόσμιο οργανισμό, ο οποίος προσφέρει στους πελάτες μας πρόσβαση στην γνώση και στην εμπειρία 2.400 Partners από ολόκληρο τον κόσμο».

Η Grant Thornton στην Ελλάδα, μέλος της Grant Thornton International, δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, όλων των χρηματοοικονομικών και επιχειρησιακών ειδικοτήτων. Η εταιρία μας, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ορκωτών λογιστών, συμβούλων επιχειρήσεων, λογιστών, και φορολογικών συμβούλων, με συνεχή και σταθερά ανοδική πορεία σε όλα τα μεγέθη της, διαμορφώνει μια νέα αντίληψη στην παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η ανθρώπινη προσέγγιση και η αναγνωρισμένη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της Grant Thornton αποτελεί ήδη στοιχείο διαφοροποίησης και συνάδει απόλυτα με το νέο brand, το οποίο έχει ως βάση την ανάδειξη της Grant Thornton και τη δημιουργία μίας ξεχωριστής ταυτότητας στην αγορά.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.