Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΔΗΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ

ΜΕΛΗΤΟΣ 9 ΚΑΙ ΚΥΔΩΝΙΩΝ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Εταιρία

ΔΗΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Κλάδος

Διάφορες

Έτος ίδρυσης

1969

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.gavriel.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία μας, ιδρυμένη από το 1969 και μετρώντας ήδη περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στον αγροτικό τομέα και πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή και εμπορία λιπασμάτων αποτελεί αυτή την στιγμή ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στον χώρο της αποτελεσματικής και ποιοτικής λίπανσης.

Γνωρίζοντας ότι η θρέψη των φυτών είναι ένας πολύ δύσκολος και υπεύθυνος τομέας προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ικανά να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο Άργος είναι από τις πιο σύγχρονες και οργανωμένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα σήμερα, ενώ πλέον λειτουργεί το καινούριο εργοστάσιο μας στην ΄Β ΒΙ.ΠΕ. Βόλου σε ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 30 στρεμμάτων εκ’ των οποίων τα 7,500 τ.μ. καταλαμβάνουν στεγασμένοι χώροι.

Η στρατηγική θέση που καταλαμβάνει το δεύτερο έρχεται να συμπληρώσει την λειτουργία του πρώτου μας εργοστασίου στο Άργος, οδηγώντας έτσι στην δημιουργία δύο εμπορικών πόλων που μπορούν να καλύψουν τις λιπασματικές ανάγκες σε πανελλαδικό επίπεδο, από Κρήτη έως Θράκη. Παράλληλα, δίνει επιπλέον ώθηση στις σημαντικές καταγεγραμμένες εξαγωγές της εταιρείας στα Βαλκάνια.

Η νέα μονάδα δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στο χώρο της εμπορίας λιπασμάτων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και τροφοδοσία της αγοράς. Πλέον μπορούμε να προσφέρουμε πιο αποτελεσματική κάλυψη και αντιμετώπιση όλων των αναγκών των πελατών μας, επιταχύνοντας το χρόνο παράδοσης με ταυτόχρονη μείωση του κόστους μεταφοράς.

Έχοντας επίγνωση της ιδιαιτερότητας στην διακίνηση των λιπασμάτων συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε σακιά με αντηλιακή προστασία ενός χρόνου, γεγονός πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, και στην συνέχεια σε παλέτες κατάλληλα επενδυμένες ώστε να προστατεύουν το προϊόν από τα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα αυτά να φτάνουν στον τελικό καταναλωτή σε άριστη ποιότητα και να διατηρούνται έτσι μέχρι την χρήση τους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται μια καινούρια μονάδα παραγωγής και συσκευασίας λιπασμάτων εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ικανά να παράγουν και να συσκευάζουν bulk-blending καθώς και τα κοκκώδη λιπάσματα της βιομηχανίας σε ρυθμούς που ξεπερνούν τους 1000 τόνους ημερησίως.

Με αυτές τις δύο κομβικές θέσεις σε Βόλο και σε Άργος μπορούμε και πετυχαίνουμε γρηγορότερη μεταφορά με μειωμένο κόστος.

Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους ευρωπαϊκούς οίκους, διασφαλίζοντας αφενός άριστης ποιότητας λιπάσματα με εγγυημένη σύνθεση στον κόκκο, και αφετέρου τις απαραίτητες ποσότητες ώστε να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες των πελατών μας.

Στην ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εκτός από τους παραδοσιακούς τύπους λιπασμάτων συμπεριλαμβάνονται και ειδικοί τύποι λιπασμάτων, μια μεγάλη ποικιλία υδατοδιαλυτών NPK λιπασμάτων και υδατοδιαλυτών πρώτων υλών καθώς επίσης και bulk blending λιπασμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ελληνικών καλλιεργειών τόσο των υπαίθριων όσο και του θερμοκηπίου.

Πρόσφατα εξασφαλίσαμε την αποκλειστική διάθεση του αμερικανικής προέλευσης παρεμποδιστή ουρεάσης Agrotain και κυκλοφορήσαμε την νέα σειρά λιπασμάτων NUTRIMORE τα οποία είναι ενισχυμένα με παρεμποδιστή ουρεάσης Agrotain.

Μέσα από αυτή την πορεία και με την δική σας υποστήριξη πετύχαμε να είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των λιπασμάτων που διακινούμε, καθώς και για την δυνατότητα που έχουμε για πλήρη κάλυψη των αναγκών σας σε ποσότητες και τύπους.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Μέλητος 9 & Κυδωνίων , 171 21 Ν. Σμύρνη, ΤΗΛ: 210 93.73.770 – 93.73.772 FAX: 210 93.73.773

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Ά: 4° χλμ Άργους – Τριπόλεως, 212 00 Άργος, ΤΗΛ : (27510) 66 909 FAX: (27510) 69 489

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΄Β: ΄Β  ΒΙ.ΠΕ. Βόλου – Βόλος, Τηλ:24250-22204 Fax:24250 22782

e-mail: [email protected]

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.