Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

UPGRADE

Γ.ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29

Εταιρία

UPGRADE

Κλάδος

Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.upgrade.edu.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ποιοι είμαστε

Η UPGRADE Consulting and Training είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο των εταιριών Συμβούλων Επιχειρήσεων και μελετητικού έργου. Ιδρύθηκε το 2006 και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας εξειδικευμένων συμβούλων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της συμβουλευτικής στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Από την ίδρυση της, η Upgrade Consulting and Training λειτουργεί εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τα ύψιστα επαγγελματικά και δεοντολογικά πρότυπα, έχοντας δε καταξιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο και στον ευρύτερο χώρο των στελεχών επιχειρήσεων ως μία εκ των πλέον αξιόπιστων εταιρειών Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Διαθέτει μια ομάδα επιστημονικών συνεργατών, επιτυχημένα στελέχη, με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες μάθησης και συμβουλευτικής.

Αποστολή

Αποστολή της UPGRADE Consulting and Training είναι να υποβοηθά τους εργαζόμενους μέσω της εκπαίδευσης να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους και να δημιουργεί τις συνθήκες μέσω της συμβουλευτικής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Φιλοσοφία

Η UPGRADE Consulting and Training διαθέτει μια πελατοκεντρική φιλοσοφία, σύμφωνα με την οποία δίνεται μεγάλη έμφαση στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, επιδιώκοντας την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, ο σεβασμός και η αφοσίωση στον πελάτη βοηθούν στη δημιουργία μιας επιτυχημένης συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Στρατηγική

Η στρατηγική της UPGRADE Consulting and Training βασίζεται στην αναγνώριση ότι όλα τα άτομα έχουν δυνατότητες. Η προσπάθεια της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην αποδέσμευση της δυναμικής του ατόμου, προκειμένου να επικεντρωθεί και να πετύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.