Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

WECAN REAL ESTATE

Λεωφόρος Πεντέλης 119 15234

Εταιρία

WECAN REAL ESTATE

Κλάδος

Μεσιτικές

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

https://www.wecan-realestate.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η weCan δημιουργήθηκε με σκοπό να επιδράσει θετικά στην ζωή όλων των εμπλεκόμενων μερών της:

Των συνεργατών της, των πελατών της και μέσα από συγκεκριμένες δράσεις μας, σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Όραμα μας να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες μας ώστε να είμαστε η πρώτη επιλογή για τα καλύτερα στελέχη του κλάδου. Αξίες που πρεσβεύουμε είναι η δέσμευση, η ισότητα, η συνέργεια, η ακεραιότητα, η εμπιστοσύνη και η πίστη στην δύναμη της αλήθειας.

Έχουμε σεβασμό και φερόμαστε στους ανθρώπους με ευγένεια και επαγγελματισμό. Οι συνεργάτες μας αισθάνονται συναισθηματική ασφάλεια ώστε να μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις ιδέες και τις απόψεις τους. Οι άνθρωποι μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο. Επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση τους και την προσωπική τους ανάπτυξη με στόχο όχι απλά την επιβίωση αλλά την ευημερία τους. Εναρμονισμένοι με τα τελευταία διεθνή standards διαμορφώσαμε ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον που μετατρέπει την επαγγελματική καθημερινότητα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε υπερήφανοι για την ισχυρή εταιρική μας κουλτούρα.

Έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Χρησιμοποιούμε ένα προσαρμοσμένο CRM που επιτρέπει σε όλες μας τις λειτουργίες να εκτελούνται ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται εκτύπωση. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ενεργειακή απόδοση και μειώνουμε τις μετακινήσεις μας προσφέροντας στην ομάδα μας τη δυνατότητα να εργάζεται απομακρυσμένα. Προωθούμε τις επενδύσεις σε βιώσιμα και έξυπνα κτίρια. Είμαστε pet friendly και υιοθετούμε μικρούς τετράποδους φίλους που μας έχουν ανάγκη. Αν θέλεις, μπορείς ακόμη να φέρεις το κατοικίδιό σου στο γραφείο για να σε συνοδεύσει ενώ δουλεύεις!

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.