...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Job Day 45+
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
22-03-18
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Διοικητικά
Οικονομικά
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής

Career in Financial Services

...

Είσαι 45+ ; Το ίδιο και εμείς (Interamerican, έτος γέννησης: 1969)

Σχεδίασε την καριέρα σου μαζί μας

Στην Interamerican πιστεύουμε ότι το να αγαπάς αυτό που κάνεις βοηθά σε μία ισορροπημένη προσωπική ζωή. Γι' αυτό προσπαθούμε για ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον που αναπτύσσει τους εργαζομένους μας.

Εάν σε απασχολεί το πολύπλοκο εργασιακό περιβάλλον, αναζητάς επαγγελματικές διεξόδους, ανησυχείς για την επάρκεια των προσόντων σου και θέλεις μία καθοδήγηση για τον σχεδιασμό της καριέρας σου, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε από κοντά.

Αν σου αρέσουν τα data analytics, τα statistics, τα sales and economics, το management και η εξυπηρέτηση πελατών, το marketing και τα social media, έχεις εμπειρία ως μηχανικός, λογιστής, μεταφράστρια, μαθηματικός, Β2Β πωλήσεις και άλλα πολλά, είσαι σαν όλους εμάς.

Στο ψηφιακό περιβάλλον, όπου θα αλλάζουμε εργασία κάθε 4 χρόνια και θα υπαρχουν άγνωστα επαγγέλματα, καινούργιες δεξιότητες και μορφές εργασίας, αυτό που χρειάζεται είναι προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Εμείς ως οργανισμός το έχουμε υιοθετήσει και είμαστε εδώ για να το κουβεντιάσουμε μαζί σου.

Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτεις είναι επιθυμία, διάθεση, αισιοδοξία και ενδιαφέρον. Τα άλλα άφησέ τα σε εμάς. Ραντεβού λοιπόν στο #Jobday 45ετών+ στις 27 Μαρτίου στο Σεράφειο.

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν ένα δωρεάν προφίλ του τεστ «Διαχείριση Επαγγελματικού Ρίσκου και Καριέρας – CRM» μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Βιογραφικά που δεν ανταποκρίνονται στα απαιτούμενα προσόντα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η εταιρία Interamerican θα παρευρεθεί στο #JobDay 45ετών+ στο Σεράφειο στις 27 Μαρτίου. Οι συνεντεύξεις με τους υποψηφίους θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δράσης.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework