Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Avaton Luxury hotel & Villas - Relais & Châteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
17-01-23
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή Εργασία
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αριστοτέλη

Housekeeping Manager

To Avaton Luxury Hotel & Villas, περήφανο μέλος τηςRelais & Châteaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής.

Αποτελείται από 56 βίλες και δωμάτια εκ των οποίων τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

Για την νέα σεζόν 2023ζητούνται υποψήφιοι/ες για τις θέσεις τουHousekeeping Manager.

Απαραίτητα Προσόντα:

Ο προϊστάμενος οροφοκομίας αναλαμβάνει μια πολύ "πρακτική" διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας του τμήματος Housekeeping, καταρτίζοντας και ελέγχοντας το πρόγραμμα καθαριότητας και συνεργάζεται στενά με το Front Office, για να διασφαλίσει ότι τα καταλύματα των επισκεπτών είναι έτοιμα εγκαίρως σύμφωνα με τα πρότυπα του Relais & Chateaux. Αυτός/αυτή, επιπλέον, ολοκληρώνει την εκπαίδευση και την εποπτεία του προσωπικού καθαριότητας.
Το άτομο που αναζητούμε θα είναι ένας παθιασμένος και κινητοποιημένος ηγέτης, με εξαιρετική προσωπική παρουσίαση και διαπροσωπικές δεξιότητες. Η αποδεδειγμένη ικανότητα να ηγείται μιας πολυπολιτισμικής ομάδας είναι απαραίτητη, όπως και η σταθερή επιχειρηματική αντίληψη και το πάθος για υπηρεσίες. Οι ισχυρές δεξιότητες εκπαίδευσης και εποπτείας είναι απαραίτητες σε αυτόν τον ρόλο. Οι καλές γραπτές και προφορικές δεξιότητες αγγλικών είναι απαραίτητες, όπως και η γνώση χειρισμού των προγραμμάτων MS Excel and Word. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν διετή εμπειρία σε διευθυντικό ρόλο στο Housekeeping. Συνιστάται πτυχίο ή δίπλωμα κολλεγίου κατά προτίμηση με ειδίκευση στη διαχείριση ξενοδοχείων ή ισοδύναμη εμπειρία.

Παροχές:

Προσφέρονται:

  • Εξαιρετικό πακέτο αποδοχών
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη
  • Ασφάλιση
  • Διαμονή και διατροφή για τους μήνες λειτουργίας του ξενοδοχείου (Μάιο-Οκτώβριο)

*Τα στοιχεία των αιτήσεων παραμένουν εμπιστευτικά .

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr