Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Lidl Ελλάς
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
29-09-21
Τύπος απασχόλησης:
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Διοικητικά
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής

Lidl UP: Learn & Work | Σπούδασε με μισθό, αποφοίτησε με καριέρα

Lidl UP: Learn & Work | Σπούδασε με μισθού, αποφοίτησε με καριέρα

Το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει.Εδώ όμως θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα και πιστεύουμε ότι, ναι, μπορείς να σπουδάζεις και να δουλεύεις μαζί. Και μετά τι;Μετά από τα 2 χρόνια του προγράμματος, θα βρεθείς σε μια από τις πιο υπεύθυνες θέσεις των καταστημάτων μας!

Ε, λοιπόν, καλώς ήρθες στοLidlUP: Learn&Work, στην Αττική
Κάνε αίτηση...χθες!

Η θέση:

LidlUP: Learn&Work; Τι σημαίνει αυτό;

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Η μέρα σου είναι γεμάτη μεμαθήματα, εργασίες και την πρώτη σου δουλειά. Με λίγα λόγια:

 • Η ιδέα εδώ είναι απλή: οι μέρες σου γεμίζουν με μαθήματα και πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα! Γιατί εδώ πιστεύουμε ότι πάντα μαθαίνεις καλύτερα όταν συνδυάζεις θεωρία και πράξη!
 • Παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματά σου (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα) στοδημόσιο Πειραματικό I.E.K. Γλυφάδας - όπως Επιχειρηματικότητα, Λιανικό Εμπόριο, Αγγλικά κ.α..
 • Μαθαίνεις και εφαρμόζεις - στην πράξη! - τι κάνουμε ακριβώς στα καταστήματά μας (2-3 μέρες κάθε εβδομάδα) μαζί με την ομάδα, περνώντας απόδιαφορετικές θέσεις.
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ξεκινάς ωςΥποδιευθυντής/ρια Καταστήματος στην Αττική!

Και μάλιστα, με 2 αναγνωρισμένα πτυχία. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα, δίνεις εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για την πιστοποίηση της Ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου, ενώ αντίστοιχο τίτλο αναγνωρισμένο στην Γερμανία μπορείς να λάβεις από το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μάθε εδώ περισσότερα.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το απολυτήριό σου. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο.
 • Μιλάς καλά Αγγλικά(επιπέδου Lower δηλαδή).
 • Το MS Office δε σε τρομάζει!
 • Βρίσκεσαι στην Αθήνα (ή σκοπεύεις να έρθεις για το Lidl UP :Learn & Work!)

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις ότι θα περνάς τη μέρα σουαπό το Ι.Ε.Κ.στο κατάστημα και το αντίστροφο. Και ναι, ανυπομονείς γι’ αυτό! Μαθαίνεις πολύ πολύ γρήγορα. Θα έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με καθηγητές, συναδέλφους και πελάτες οπότε παίρνεις έξτρα βαθμούς αν είσαιταλέντο στην επικοινωνίακαι σου αρέσει ναδουλεύεις με ομάδες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα Είμαστε οNo1 Employer of Choice για το 2020για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει τοΒραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Μισθό - ναι, όσο σπουδάζεις! - που ξεκινάει απότα 510€ μικτά ανά μήναγια τον πρώτο χρόνο και585€ τον δεύτερο. Από την πρώτη σου κιόλας μέρα μαζί μας.
 • Τη θέση Υποδιευθυντή/ριας να σε περιμένει στην ομάδα μαςμε την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Με μηνιαίο μικτό μισθόπου ξεκινάει από 1.350€.
 • Το laptopσουγια όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.
 • Κάρτα απεριορίστων διαδρομώνγια όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα ώστε να μετακινείσαι άνετα από και προς το Ι.Ε.Κ. και τα καταστήματα ...αλλά και στις βόλτες σου!
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Ακούγεται σαν το επόμενό σου βήμα;

Τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλεις:

 • Τοβιογραφικόσου - ξέρουμε ότι δεν θα είναι γεμάτο ακόμα αλλά μας ενδιαφέρει να δούμε ακόμα καλύτερα την προσωπικότητά σου.
 • Μια μικρήεπιστολήόπου θα μας εξηγείς γιατί είσαι το ταλέντο που ψάχνουμε!
 • Ταπρακτικά: το απολυτήριο σου και οποιονδήποτε άλλον τίτλο σπουδών.

Extra tips, το recruitment team μας μάζεψε όλα τα μυστικά για την τέλεια αίτηση εδώ!

Επίσης, αν θέλεις μια εικόνα για τις πιο σημαντικές ημερομηνίες, μπορείς να κυκλώσεις στο ημερολόγιο σου τα εξής: μέχρι 27 Οκτωβρίου μπορείς να κάνεις την αίτησή σου, τονΝοέμβριοθα κάνουμε τις συνεντεύξεις και...1 Δεκεμβρίου ετοίμασε το backpack σου, ξεκινάνε τα μαθήματα! 

Έλα στο Lidl UP: Learn & Work!

Σπούδασε με μισθό και αποφοίτησε με καριέρα για να γίνεις το επόμενο κεφάλαιο του success story μας! Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

[ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr