Η Newrest Ελλάς, με ηγετική θέση στον χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά
για το υποκατάστημά της στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών
Menu Development Sous Chef
Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται:
- Ο σχεδιασμός μενού σε συνεργασία με τον chef
- Η αξιολόγηση συνταγών και η ανανέωσή τους όποτε απαιτείται
- Η ανάπτυξη θεματικών ημερών και η υλοποίησή τους
- Η οργάνωση γευστικών δοκιμών
- Η οργάνωση παρουσιάσεων σε νέους πελάτες
- Η εκπαίδευση εργαζομένων σε τεχνικές μαγειρικής και ο έλεγχος εφαρμογής τους
- Η ενεργή συμμετοχή του στην καθημερινή παραγωγική διαδικασία όταν απαιτείται
Εκπαίδευση και ικανότητες:
- Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
- 10 έτη προϋπηρεσίας ως μάγειρας Α', κατά προτίμηση σε εταιρία μαζικής εστίασης (catering)
- Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, εργασία υπό πίεση χρόνου
Η εταιρία προσφέρει:
- Αποδοχές αναλόγως προσόντων
- Επαγγελματική εξέλιξη
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]