Για τη νέα σεζόν 2021,
μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος ζητά, για τα ξενοδοχεία
του στην Κρήτη, προσωπικό της παρακάτω ειδικότητας
Sous Maitre
Απαραίτητα προσόντα:
- Προϋπηρεσία (τουλάχιστον 3 - 4 χρόνων) σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων
- Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων
- Άριστη γνώση εστιατορικής τέχνης και γαστρονομίας
- Άριστη γνώση αγγλικών, γνώση δεύτερης γλώσσας θα εκτιμηθεί
- Γνώση και σωστή τήρηση διαδικασιών HACCP - ISO
- Άριστη ικανότητα στην επικοινωνία, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στη διοίκηση προσωπικού
- Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των πελατών και την επίτευξη των στόχων
- Ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής σε ένα αυξητικά απαιτητικό περιβάλλον
- Επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα
Παρέχονται:
- Διαμονή και διατροφή
- Προοπτικές εξέλιξης
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
Βιογραφικά, με πρόσφατη φωτογραφία
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

