ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΑΕ

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ κληρονόμησε 22 έτη εμπειρίας στην εκπαίδευση. Μια μακρά και ανοδική πορεία που συνέβαλλε στην επιτυχία πάνω από 10.000 σπουδαστών.

Όλη αυτή την περίοδο, έχοντας πλέον διαπιστώσει και εμπράκτως ότι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επικοινωνία της αγοράς εργασίας, των εκπαιδευτικών φορέων και των πολιτών είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε εργαζόμενο αλλά και για το ευοίωνο μέλλον μιας επιχείρησης, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και παροχή των πλέον σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αμφίδρομης και εξατομικευμένης επικοινωνίας, στους τομείς της εκπαίδευσης ενηλίκων και εργασιακής τους αποκατάστασης. Η επιχειρηματική δράση της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ επεκτείνεται και στην αέναη προσπάθειά της να λειτουργεί πρωτίστως, ως κοινωνικά ευαίσθητος φορέας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και συμμετέχουμε ενεργά σε προσπάθειες υποστήριξης όλων των εργαζομένων ή μη αλλά και των κοινωνικά ευαίσθητα ομάδων.

 

 

Οι Άνθρωποί μας

 

our-peopleΟι άνθρωποι μας: Στο σύγχρονο περιβάλλον που χαρακτηρίζει τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η φιλικότητα, η πρωτοβουλία, η ανάπτυξη και η επιχειρηματικότητα είναι κοινοί στόχοι των συνεργατών μας και του εταιρικού μας οράματος.

 

Οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της και πηγή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της. Κατέχουν γνώσεις και εμπειρία απαραίτητα εφόδια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις καθημερινές επαφές τους με τους σπουδαστές αλλά και με τους συνεργάτες μας.

 

Ωστόσο, οπαδοί της «Δια βίου Μάθησης» εφαρμόζουμε με επιμέλεια τις αρχές της εταιρικής κοινωνική μας ευθύνης επενδύοντας στους ανθρώπους μας μέσα από την συνεχή εκπαίδευση τους.

 

Το Όραμά μας

oramaΌραμα μας είναι να αποτελέσει η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ το εφαλτήριο ποιοτικής και σύγχρονης γνώσης, τροφοδοτώντας τους σπουδαστές της με όλα τα απαραίτητα εφόδια και προσόντα, διευρύνοντας τους ορίζοντες τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη της προσωπικής και επαγγελματικής τους ισορροπίας.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://nea-gnosi.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr