ΝΕΑ ΟΔΟΣ

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Ως θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Νέα Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση. Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,118 δις ευρώ περίπου, η Νέα Οδός στοχεύει στη δημιουργία σύγχρονων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητοδρόμων που θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας. Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας.

Το έργο:

Το έργο παραχώρησης της Ιόνιας Οδού, χωρίζεται σε δυο βασικά τμήματα και περιλαμβάνει τις εργασίες τόσο στον ομώνυμο δρόμο – Ιόνια Οδός, όσο και στην ΠΑ.ΘΕ.

Ειδικότερα, με συνολικό μήκος 380 χλμ. περίπου, η Ιόνια Οδός ως έργο παραχώρησης περιλαμβάνει:

α) τον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» μήκους περίπου 196 χλμ. από Αντίρριο έως Ιωάννινα (Ανισόπεδος Κόμβος με Εγνατία Οδό).

β) τμήμα του αυτοκινητόδρομου ΠΑ.ΘΕ μήκους περίπου 172,5 χλμ. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης έως τη Σκάρφεια, μετά τα Καμένα Βούρλα,

γ) το συνδετήριο κλάδο του ΠΑ.ΘΕ Σχηματάρι – Χαλκίδα μήκους 11 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.neaodos.gr

Προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας σε συνδυασμό με τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες. Επιδιώκουμε την υπεροχή στη λειτουργία και τη συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων μας. Αναγνωρίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και συμβάλλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας.

Η Νέα Οδός προσφέρει στους συνεργάτες της την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα νέο  και ιδιαίτερα σημαντικό κλάδο για την χώρα μας  και να αξιοποιήσουν  την εξειδίκευση και τεχνογνωσία μεγάλων πολυεθνικών ομίλων.

Προτεραιότητα για την Διοίκηση και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η δημιουργία ενός άριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων της εταιρείας, τη συνεχή ανάπτυξή τους και την αξιοποίηση των ταλέντων τους.

Στη Νέα Οδό είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η απόδοση της εταιρείας είναι ένας ομαδικός στόχος και εξαρτάται απόλυτα από την προσπάθεια και αποτελεσματικότητα κάθε εργαζόμενου, σε κάθε τμήμα και σε όλο το εύρος της κλίμακας της ιεραρχίας.

Με όρο την ειλικρινή επικοινωνία έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα αξιολόγησης απόδοσης το οποίο εξασφαλίζει τη δίκαιη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε βέβαιοι ότι η ανάπτυξη των μελών της ομάδας μας θα οδηγήσει ταυτόχρονα και στην επίτευξη των στόχων της εταιρία μας.

Καριέρα

Η επικέντρωση στην απόδοση, η αφοσίωση, η εξυπηρέτηση του πελάτη, η ομαδικότητα και η αποτελεσματική επικοινωνία είναι αυτά που ζητάμε από τους τωρινούς και μελλοντικούς συνεργάτες μας.

Τα συστήματα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας είναι σε θέση να επιλέγουν τους κατάλληλους ανθρώπους και να υποστηρίζουν την συνεχή ανάπτυξή τους μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πλάνων εξέλιξης τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το χάρτη της Ελλάδας. Θέλουμε να αποτελούμε πρότυπο για τον κλάδο μας. Δημιουργούμε αξία για τη χώρα, τις τοπικές κοινωνίες και τους μετόχους μας, χρησιμοποιώντας ως κύριο όχημα τη δέσμευση των ανθρώπων μας, την εξειδίκευση και τη γνώση τους.

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.neaodos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr