Γκοντοσίδης ΑΕΒΕ

Η εταιρία ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. , με έδρα το 4ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Αθηνών δημιουργήθηκε το 1989 για να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς σε περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα. Διατηρεί υποκαταστήματα στην Αθήνα και τη Λάρισα, καθώς και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους στο Ηράκλειο, στο Άργος και στις Σέρρες.

Επίσημος εισαγωγέας των εταιρειών MANITOU, KOMATSU Ltd. για Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και F.Y.R.O.M., των οίκων κατασκεεύης ελαστικών STANDARD, TRELLEBORG, EMERALD και των μηχανημάτων εσωτερικού χώρου PRAMAC, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Από το 2015 αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα, διανομέα και επισκευαστή των ανυψωτικών πετρελαιοκίνητων και ηλεκτροκίνητων Περονοφόρων του Γαλλικού Οίκου MANITOU, κατασκευαστή των τετρακίνητων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων ανωμάλου εδάφους (Rough Terrain), των τηλεσκοπικών και γερανοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (Telehandlers) η οποία από το 1958 αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία με πάνω από 600 Αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες με ένα μοναδικό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών σε υπηρεσίες After Sales.

Η επιλογή μας από τις παραπάνω εταιρίες μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων.

Αγγελίες

Κλάδος: Κλάδος Αυτοκινήτου
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.godosidis.gr/index.php
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework