ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1991, με στόχο την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, πολύ σύντομα κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη τόσο του Ιατρικού Κόσμου όσο και των συμπολιτών μας.

Σήμερα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με έξι αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα, συγκαταλέγεται μεταξύ των ποιοτικότερων και ανταγωνιστικότερων φορέων παροχής ιατρικών - διαγνωστικών υπηρεσιών στη χώρα μας.

  • Αποστολή του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας. Για την εξυπηρέτηση της αποστολής μας, τα διαγνωστικά μας κέντρα είναι στελεχωμένα με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αναπτύσσει ένα ευρύτατο πλέγμα ιατρικών εργαστηρίων σε ευχάριστα διαμορφωμένους χώρους, συνολικού εμβαδού άνω των 4.500 τ.μ.
  • Με την εφαρμογή Διεθνών Πρωτοκόλλων Ολικής Ποιότητας εξυπηρετούμε στα ιατρικά μας κέντρα ετησίως περισσότερα από 300.000 άτομα, σε Αθήνα και Πειραιά.
  • Το Όραμα της Διοίκησης του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι, μέσα από την προσφορά υπηρεσιών υγείας υψηλής αξιοπιστίας με χαμηλό κόστος, να έλθουμε αρωγοί στην φροντίδα της υγείας των συμπολιτών μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης: 1991
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.iatrikidiagnosigroup.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr