DENELPACK

Προφίλ εταιρίας:

Η εταιρία ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ ΑΕΒΕ είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς stretch film της χώρας, ειδικευόμενη στα υλικά δευτερογενούς συσκευασίας μέσω εγχώριων και διεθνών συνεργασιών.

Απαντώντας στις απαιτήσεις της αγοράς για μείωση του κόστους συσκευασίας και εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας προσφέρει στην αγορά προϊόντα με γνώμονα την εξοικονόμηση υλικού τόσο για οικονομικούς, όσο και για περιβαλλοντικούς λόγους καθώς η χρήση μικρότερων ποσοτήτων πλαστικού απαιτείται πλέον απο την νομοθεσία αλλα και την καταναλωτική συνείδηση.

Στα πλαίσια αυτά η ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ ΑΕΒΕ ανέλαβε απο το 2010 την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των προϊόντων (stretch film μηχανής και χειρός) της εταιρίας ΜΙΜΑ Βελγίου η οποία ανήκει στον πολυεθνικό κολοσσό συστημάτων συσκευασίας ITW με ετήσιο κύκλο εργασιών 5 δις.$ παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι εξαιρετικά καθώς τα υλικά που διανέμονται κάνουν χρήση της τεχνολογίας της προτάνισης (prestretch) με σημαντική εξοικονόμιση φιλμ και μείωση κόστους πράγμα που οδήγησε στην δημιουργία συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market,εταιρίες logistics,μεταφορικές εταιρίες και βιομηχανίες της ελληνικής αγοράς.

Η διανεμόμενη γκάμα περιλαμβάνει προτανισμένο stretch film χειρός πάχους 7 μικρών και μήκους 600 μέτρων ανα ρολλό με συνολικό βάρος ρολλού 2,10 κιλών η χρήση του οποίου έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση του κόστους παλετοποίησης  κατα 35 % περίπου στην πλειονότητα των εφαρμογών.

Ομοιας τεχνολογίας προτανισμένο stretch film μηχανής πάχους 7 μικρών και μήκους 4200 μέτρων ανα ρολλό αντικαθιστά συμβατικά φιλμ πάχους εως και 23 μικρών έχοντας παράλληλα και αντικολλητικές ιδιότητες στην εξωτερική τους πλευρά ώστε ν’ αποφεύγονται φθορές των παλετών κατα την μεταφορά και αποθήκευση.Η εξοικονόμηση και στην περίπτωση αυτή φθάνει το 35% σύγκριση με τα συμβατικά υλικά.

Διατίθενται επίσης stretch film μηχανής σε πάχη 12 και 15 μικρών με υψηλή αντοχή για καλλίτερο κράτημα παλέτας και μείωση κόστους καθώς και διάτρητο φιλμ για ευαίσθητα προϊόντα τα οποία απαιτούν κυκλοφορία αέρα διαμέσου της συσκευασίας.

Η συνεργασία όμως δεν περιορίζεται στην διάθεση των υλικών αλλα επικεντρώνεται και στην ενημέρωση των χρηστών με δοκιμές στους χώρους εφαρμογής οπου εξειδικευμένοι τεχνικοί της ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ ΑΕΒΕ αλλα και της ΜΙΜΑ, εξετάζουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό του συνεργάτη, την φύση των παλετών του, την κατανάλωσή του σε υλικό και τελικά προτείνουν το ενδεδειγμένο προϊόν για μέγιστη ασφάλεια μεταφοράς και μείωση κόστους.

Παράλληλα διατίθεται πλήρης σειρά υλικών δευτερογενούς συσκευασίας οπως αυτοκόλλητες ταινίες τυπωμένες και ατύπωτες για κάθε εφαρμογή ξηρού ή ψυχρού φορτίου, τσέρκια για κάθε εφαρμογή, θερμοσυρρικνούμενα φιλμ πολυολεφίνης και πολυαιθυλενίου, χαρτογωνίες και μηχανήματα συσκευασίας.

Στην ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ ΑΕΒΕ πιστεύουμε οτι η κρίση που διέρχεται η αγορά μας υποχρεώνει όλους ν’αναθεωρήσουμε συνήθειες και νοοτροπίες δεκαετιών και να υιοθετήσουμε νέες πρακτικές που συνάδουν με την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος εμπιστευόμενοι τις νέες τεχνολογίες οι ποποίες τελικά είναι η μόνη διέξοδος που θα εξασφαλίσει την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.denelpack.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr